Gå videre til innhold
Elkjøp avslutter salget av flammehemmer

Nyhet -

Elkjøp avslutter salget av flammehemmer

Kunder som har kjøpt mini-brannslukkeren Mangiafuoco kan returnere produktet og få pengene tilbake.


Elkjøp avslutter nå salget av flammehemmeren Mangiafuoco, som har vært på markedet i et års tid.

Kunder som har handlet flammehemmeren kan nå returnere det og få pengene tilbake.

Produktet blir produsert av en anerkjent europeisk aktør og gjennomgikk flere omfattende og strenge tester ved godkjente institutter før det ble lansert.

I tillegg ble all nødvendig dokumentasjon hentet inn, knyttet til både innførsel og salg, blant annet fra det offisielle brannlaboratoriet her i Norge, SPFR (tidligere SINTEF).

De siste månedene har det imidlertid vært en del negativt fokus rundt produktet både i aviser og på TV.

- Våre kunder skal til enhver tid være 100 prosent sikre på at de produktene de finner hos oss er av god kvalitet og at de er trygge i bruk. På bakgrunn av oppmerksomheten rundt Mangiafuoco de siste månedene har vi derfor besluttet å avslutte salget av produktet, sier kommunikasjonssjef Øystein Schmidt.

Mangiafuoco var ment å være en tilleggsbrannslukker innendørs, som man enkelt kunne flytte på og benytte. Det var ikke meningen at produktet skulle erstatte tradisjonelt brannslukkingsutstyr.

Tags

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway