Gå videre til innhold
Elkjøp avslutter salget av flammehemmer

Nyhet -

Elkjøp avslutter salget av flammehemmer

Kunder som har kjøpt mini-brannslukkeren Mangiafuoco kan returnere produktet og få pengene tilbake.


Elkjøp avslutter nå salget av flammehemmeren Mangiafuoco, som har vært på markedet i et års tid.

Kunder som har handlet flammehemmeren kan nå returnere det og få pengene tilbake.

Produktet blir produsert av en anerkjent europeisk aktør og gjennomgikk flere omfattende og strenge tester ved godkjente institutter før det ble lansert.

I tillegg ble all nødvendig dokumentasjon hentet inn, knyttet til både innførsel og salg, blant annet fra det offisielle brannlaboratoriet her i Norge, SPFR (tidligere SINTEF).

De siste månedene har det imidlertid vært en del negativt fokus rundt produktet både i aviser og på TV.

- Våre kunder skal til enhver tid være 100 prosent sikre på at de produktene de finner hos oss er av god kvalitet og at de er trygge i bruk. På bakgrunn av oppmerksomheten rundt Mangiafuoco de siste månedene har vi derfor besluttet å avslutte salget av produktet, sier kommunikasjonssjef Øystein Schmidt.

Mangiafuoco var ment å være en tilleggsbrannslukker innendørs, som man enkelt kunne flytte på og benytte. Det var ikke meningen at produktet skulle erstatte tradisjonelt brannslukkingsutstyr.

Kategorier

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway