Gå videre til innhold
Hans-Petter Nygård-Hansen tester produkter
Hans-Petter Nygård-Hansen tester produkter

Nyhet -

Elkjøp går i kjelleren med teknoblogger

Etter at Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen gikk hver sin vei og la ned MediaPuls i januar, har Hans-Petter lansert en egen YouTube- og podkast-serie «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter». Nå inngår teknologientusiasten et samarbeid med Elkjøp.

Det faste segmentet «Ukens Gadget», der Hans-Petter tester store og små dingser, sponses nå av Elkjøp.

-Vi likte veldig godt hvordan Hans-Petter bruker YouTube og podkast til å presentere og teste ny teknologi på en enkel og forståelig måte. Vår visjon om å gi alle «the amazing world of technology» passet veldig godt med den entusiasmen og gleden Hans-Petter viser i «teknokjelleren» sin. Det gjorde det ekstra gøy og aktuelt å samarbeide med han, sier Kristina Opsahl, markedssjef i Elkjøp Norge.

Ifølge Elkjøp starter de aller fleste salg på nett, uansett om det ender i salg på elkjop.no eller i en av de fysiske butikkene. Godt innhold er et satsningsområde for Elkjøp som har et eget team som produserer innhold til egne nettsider, YouTube, Facebook og Instagram.

-I våre egne kanaler handler det mye om å vise frem hvilke produkter vi har, og hvordan du som forbruker kan velge det som passer best for deg. I butikk har vi større mulighet til å avdekke kundenes behov og finne akkurat rett produkt. På nett er vi avhengig av å ha godt innhold, både i tekst og video som kan hjelpe kundene med å velge. Med sin store forkjærlighet for dingser, og lange erfaring som en teknologi-entusiast, har Hans-Petter evnen til å kjapt identifisere de viktigste egenskapene ved produktene fra et kundeperspektiv. Dette bidrar med ekstra troverdighet når produktene vises frem, sier Kristina.

Nybrottsarbeid for begge parter
Samarbeidet er det første av denne typen Elkjøp gjør i Norge, og det første for Hans-Petter. Det var allikevel enkelt for de to å finne sammen og bli enige om et format.

-Jeg har lenge vært en stor fan og kunde av Elkjøp, så da de foreslo et samarbeid om «Ukens Gadget» var det veldig enkelt å si ja. Jeg har fått frie tøyler til å gi mine egne vurderinger av de produktene jeg tester. Avtalen oss i mellom er også veldig enkel. Elkjøp sender meg en liste av produkter de vil at jeg skal teste, og så velger jeg blant dem jeg synes virker mest interessant. I tillegg kommer jeg med mine egne forslag. For meg er det avgjørende at jeg kan si hva jeg vil og jeg syntes selv settingen nede i min egen kontor-kjeller fungerer godt. Det tror jeg også seerne og lytterne synes, sier Hans-Petter.

I tillegg til å være en del av Hans-Petters YouTube-serie og podkast, kommer Elkjøp også til å dele «Ukens Gadget» i egne kanaler. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway