Gå videre til innhold
Skal du unne deg noe nytt til ferien i år? Da er du ikke alene, ifølge Jawad Asadi, varehussjef hos Elkjøp Lørenskog. Foto: Elkjøp Norge
Skal du unne deg noe nytt til ferien i år? Da er du ikke alene, ifølge Jawad Asadi, varehussjef hos Elkjøp Lørenskog. Foto: Elkjøp Norge

Nyhet -

Her er sommerens reisefavoritter uansett hvor du skal!

Enten du skal til Syden, en storby eller feriere i Norge, har Elkjøp løsningene som gjør sommeren litt kulere.

Skal du unne deg noe nytt til ferien i år? Da er du ikke alene, ifølge Jawad Asadi, varehussjef hos Elkjøp Lørenskog.

– Vi merker at folk kjøper mer elektronikk før sommerferien. Det er ikke så rart, for vi selger jo mange dingser som gjør ferien både morsommere og enklere, mener Asadi, som kan avsløre at de mest populære sommerproduktene er headset, droner og actionkameraer som GoPro.

Headset selges det mye av hos Elkjøp – og de må gjerne være støydempende:

– Det beste med disse er at de hjelper deg til å finne roen i alle slags situasjoner. For eksempel når du er på et litt bråkete fly, eller du vil høre på favorittmusikken i fred og ro ved bassenget, sier varehussjefen. 

Klar, ferdig, action!

Om du liker å være aktiv i ferien, er et actionkamera et hett tips, mener Asadi.

– Det er gjerne de unge og spenningssøkende som kommer for å kjøpe GoPro-kamera. Vi selger mer av disse enn vanlig nå som folk skal ut og reise igjen, opplyser varehussjefen.

– GoPro er designet for å tåle en støyt. Det er vanntett ned til ti meter, så du kan ta med kameraet på vannski, snorkling eller når du tar bomba i bassenget, foreslår han.

Hele livet på håndleddet

Med smartklokka får du oversikt over styrkeøkter på stranda, antall skritt på gårsdagens utflukt og hvor mange timers herlig feriesøvn du fikk i natt.

– Det er også genialt å kunne betale med klokka overalt, sånn at du slipper å drasse med deg lommeboka på stranda, tipser Asadi.

Varehussjef ved Elkjøp Lørenskog Jawad Asadi gir deg tipsene som gjør sommeren litt morsommere. Foto: Elkjøp Norge

Favoritter til Norgesferien

Sannsynligvis skal mange av oss tilbringe mye ferietid i vårt langstrakte land også denne sommeren. Noen skal på biltur, andre på hytta eller rett og slett være hjemme.

Ett produkt du garantert får bruk for, er myggjageren. Og ja, den funker!

– Med ett tastetrykk holder du de irriterende blodsugerne borte fra et nokså stort område. Myggjageren er dessuten veldig enkel å ta med seg fra sted til sted, siden den bare veier 360 gram, opplyser Asadi.

Snurr film!

Noen kvelder vil man bare ligge langflat i senga og glo i taket. Akkurat det blir mye mer underholdende med Samsungs nye mini-projektor The Freestyle.

– Med The Freestyle i feriebagasjen har du mulighet til å se film og serier overalt. Det er bare å plugge i strømmen og logge rett på de ulike strømmetjenestene, forklarer Jawad Asadi.

Ferie i flymodus

Har du lyst på unike ferieminner, bør du vurdere å skaffe deg en minidrone.

– Dronen DJI Mini 2-dronen er veldig stabil og enkel å fly. Størrelsen er også praktisk på reise – når den er slått sammen tar den knapt større plass enn en mobiltelefon, sier Asadi begeistret.

Vekten er på 249 gram, noe som betyr at du kan fly den uten dronesertifikat. Sjekk hvilke regler som gjelder før du letter, for du kan ikke fly hvor som helst.

Favoritter til storbyferien

Før du pakker kofferten og setter snuten mot storbyen, må du ofte ta noen valg. Headsett eller ørepropper? Høye hæler eller sandaler? Krølltang eller rettetang? Og hvor mange bøker rekker du egentlig å lese mellom all sightseeingen?

Kofferten blir fort veldig tung, tross alle gode intensjoner om å pakke lett. Heldigvis blir elektronikken stadig lettere – og smartere!

– På Elkjøp har vi mange produkter som egner seg godt til storbyferien. Hvis du for eksempel tar med deg en airstyler, har du mange stylingmuligheter samlet i én liten dings, tipser Asadi.

Se og hør

Hæ, høyttaler i brillene? Det høres sært ut, men er faktisk ganske så smart.

– Dette er produktet du ikke visste at du trengte. Solbriller med lyd gjør at du slipper å ha med deg headset eller propper, sier Asadi.

– Her får du god lyd på øret, samtidig som du beskytter deg mot solen!

TIPS! Gått deg bort? Legg inn målet på Google Maps og la stemmen i brillene veilede deg i storbyen – uten at du ser ut som en villfaren turist.

Emner

Pressekontakt

Stina Winther

Stina Winther

Pressekontakt Bærekraftsansvarlig og kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway