Gå videre til innhold
Åpent kjøp: Fra 31/8 letter Elkjøp på restriksjonene. Foto: Elkjøp Norge
Åpent kjøp: Fra 31/8 letter Elkjøp på restriksjonene. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Åpent kjøp hos Elkjøp gjeninnføres

Elektronikkjeden letter på restriksjonene rundt 50 dager åpent kjøp. 

- Den midlertidige endringen vi har hatt i våre kundefordeler som gjelder åpent kjøp, er vi glade for at vi nå kan lette på. Vi ønsker våre kunder velkommen til å komme tilbake med uåpnede produkter til oss, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge.

Elektronikkjden tok medarbeidernes bekymringer på største alvor, da de første tilbakemeldingene kom.

- Denne endringen ble iverksatt da vi fikk tilbakemeldinger internt om at det var bekymring om smittefare. Vi har forståelse for at man, i en så spesiell tid som vi nå har stått i det siste halvåret, kjenner på usikkerhet. Vår aller viktigste oppgave gjennom denne tiden, har hele veien vært å ivareta sikkerheten til våre medarbeidere og våre kunder.
Gjeninnføringen av 50 dager åpent kjøp på uåpnede varer er også et resultat av at vi nå har god kontroll på våre rutiner, noe jeg tror vil bli tatt godt imot av kundene våre, sier Schøyen Bergly.

Ønsker være «føre var»

- Vi har fått på plass gode rutiner de siste månedene, både i våre butikker og på hovedkontoret. Vi forbereder oss også nå på ytterligere tiltak som å sikre at alle våre varehus har munnbind tilgjengelig i butikk, på bakgrunn av informasjonen som nylig kom fra myndighetene. Vi ønsker at alle våre ansatte som ønsker, enkelt kan benytte seg av disse til og fra jobb. Dersom det skulle komme nye anbefalinger eller påbud om bruk av munnbind i våre butikker, er vi klare. Vi ønsker å være proaktive og gå etter «føre var»-prinsippet idet vi går denne høsten i møte, sier kommunikasjonssjefen.

Les mer om betingelsene knyttet til alle våre kundefordeler her:
www.elkjop.no/cms/aapent-kjop/slik-fungerer-apent-kjop-hos-elkjop/


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for NOK 38,3 milliarder i regnskapsåret 2018/19. Driftsresultatet var NOK 1.228 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway