Gå videre til innhold
Apple med verdenspremiere på Elkjøp Megastore i Oslo

Pressemelding -

Apple med verdenspremiere på Elkjøp Megastore i Oslo

Tirsdag 22. oktober er det duket for verdenspremiere for Apples nye butikkonsept. Elkjøps Megastore utenfor Oslo får æren av å være aller først ute

Apple ruller nå ut sitt nye såkalte Shop-in-Shop-konsept verden over. Og ingen andre butikker er tidligere ute enn Elkjøp Megastore på Lørenskog utenfor Oslo.

Her åpner dørene til det nye Apple-universet klokken 10.00 tirsdag 22. oktober.

Butikkonseptet kommer nå til ligne mer på Apples egne forretninger, som man blant annet finner på Fifth Avenue i New York og på Regent Street i London.

- Vi i Elkjøp er veldig stolte av å være de første i verden som får vise frem Apples nye butikkonsept, og dette er selvsagt utrolig artig for oss. Apples produkter er veldig populære hos våre kunder og ser man på nettbrett, der Ipad er bestselgeren, har salget eksplodert de siste årene. Vi ser nå frem til å vise våre kunder Apple-produkter på en ny og enda mer spennende måte, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss.

Apples nye Shop-in-Shop kommer til å fremstå som enda mer åpen og lysere enn sin forgjenger, og man har blant annet viet Ipad og Apple TV mer plass enn tidligere.

Kundene skal nå i tillegg få langt større mulighet til å prøve ut de ulike produktene, for selv å kunne finne ut hvilke løsninger og muligheter Apple-universet har å by på.

At det er Apples Shop-in-Shop ved Elkjøps varehus på Lørenskog som går i bresjen er slett ikke noe nytt.

Det var nemlig denne butikken som var aller først ute med konseptet i Nord-Europa tilbake i 2008. Nå pusser Apple og Elkjøp opp og lover en enda bedre og mer innbydende kundeopplevelse.

- Jeg syns det er helt rått at vi får være så tidlig ute med dette og ble kjempekry da jeg fikk høre at vi er først i verden med det nye konseptet. Den nye Shop-in-Shop-løsningen kommer til å bli enda bedre for kundene våre, som nå får boltre seg i en ny, frisk og utvidet Apple-avdeling, sier varehussjef ved Elkjøps Megastore på Lørenskog, Kristian Pedersen.

Apple har i dag totalt 15 Shop-in-Shop hos Elkjøp-konsernet i Norge, deriblant verdens nordligste som ligger i Tromsø.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail- en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway