Gå videre til innhold
Dobbel platina for Elkjøp og Cir.Cuz

Pressemelding -

Dobbel platina for Elkjøp og Cir.Cuz

Reklamelåta ”Øyeblikk” ga en litt uventet utmerkelse for Elkjøp.

I forbindelse med feiringen av 50-årsjubileet i 2012 lanserte Elkjøp i samarbeid med reklamebyrået Schjærven, gruppa Cir.Cuz og IMA en egen jubileumslåt. 

”Øyeblikk” ble blant annet brukt i elektronikkjedens TV-reklamer i fjor høst, med en video der egne ansatte var stjernene. Låta ble spilt av en rekke radiostasjoner, er lastet ned 2.600 ganger, streamet mer enn 2 millioner ganger, og solgt i over 5.000 eksemplarer. Det kvalifiserer for dobbel platina.

- Dette er utrolig artig! Vi er mest vant til å vinne pristester i Elkjøp. At vi skulle få dobbel platina var en uventet og veldig hyggelig overraskelse, sier Elkjøps markedssjef, Liv Møskeland.

- Tanken bak prosjektet var først og fremst å kunne løfte frem egne ansatte og gjøre noe ekstra i forbindelse med jubileet vårt. Vanligvis har våre reklamefilmer produkt og pris i fokus, men det var gøy å gjøre et unntak med ”Øyeblikk”. Vi er veldig glade for at folk ser ut til å ha satt pris på sangen, sier Møskeland.


”Øyeblikk”-prosjektet ble gjennomført sammen med mangeårig reklamepartner, Schjærven Reklamebyrå AS og kreatør Fredrik Kiøsterud. Musikkprodusent var Ketil Schei & Sarah West/Unit One Production. Filmproduksjonen ble utført av Sheriff Film Company/Shjærven Film v/Gard A. Andreassen. Regissør var Eigil Langmark, Guy Haddeland var produsent. 

Emner

Tags


Om Elkjøp

Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, resten av Elkjøp Norge as.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene, driver Elkjøp også konseptbutikkene Elkjøp Express. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter. Formålet er å være tilgjengelige der folk flest ferdes.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway