Gå videre til innhold
Døgnåpen utlevering hos Elkjøp

Pressemelding -

Døgnåpen utlevering hos Elkjøp

Nå kan du hente produktene du har bestilt hos Elkjøp 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Først ut i Norge med dette tilbudet er Elkjøp Megastore Slependen.

Søndag 6. oktober innvier Elkjøp sitt første døgnåpne lager i Norge. Dermed kan folk kan hente varer de har bestilt når de måtte ønske, uten å måtte tenke på åpningstider.

- Vi vet at tilgjengelighet er viktig for folk. Mister du mobilen i gulvet lørdag kveld, er det utrolig kjedelig å måtte vente til mandag med å få tak i en ny. Nå vil vi ha muligheten til å levere ut produkter til kunder hver dag, til alle døgnets tider. Du kommer når det passer for deg, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss.


Dobling av nettkjøp som hentes i butikken

Stadig flere Elkjøp-kunder velger å handle via tjenesten Collect@Store, som lar kundene reservere produkter på nett og hente dem i nærmeste Elkjøp-varehus samme dag. Sammenlignet med i fjor, er andelen mennesker som benytter tjenesten doblet.

- Det har vært en formidabel økning. I dag foretrekker halvparten av nettkundene våre denne handlemåten, sier Niss. 

- Med døgnåpent lager kan vi tilby disse kundene enda mer tilgjengelighet og fleksibilitet. Det skal være enkelt å handle hos Elkjøp. Nå velger du ikke bare hvor og hvordan du vil handle, du velger når du vil handle. 


Utvider tilbudet om kundene vil
Det er Elkjøp Megastore Slependen som er første varehus ut med et slikt tilbud. Elkjøp åpner for at det kan komme flere.

- Slependen blir en pilotbutikk for oss. Om kundene setter pris på tilbudet, er målet å åpne to til tre slike utleveringspunkter i alle storbyer i Norge i neste omgang, sier Niss.

Emner

Tags

Regions


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway