Gå videre til innhold
Her signeres avtalen mellom Elkjøp Norge og olympisk sølvvinner Eivind Henriksen. Foto: Elkjøp Norge
Her signeres avtalen mellom Elkjøp Norge og olympisk sølvvinner Eivind Henriksen. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Eivind Henriksen inngår samarbeid med Elkjøp

Norges olympiske sølvvinner i sleggekast, Eivind Henriksen og Elkjøp skal støtte hverandre de neste tre årene.

Elkjøp har svært god erfaring fra samarbeidet med Karsten Warholm, og ønsker at Henriksen på samme måte som Warholm skal bidra med idrettskompetansen sin for å fremme hvilke produkter som skal hjelpe kundene våre til en enklere hverdag.

- Vi er svært stolte av å støtte opp under Henriksen, og ønsker å være med slik at han kan ta flere medaljer i de neste mesterskapene som kommer, sier Elkjøp Norge-sjef Fredrik Tønnessen.

Brand og Digitalsjef i Elkjøp Norge, Marius Klemo forteller at det var kombinasjonen av imponerende idrettsprestasjoner og Henriksens jordnære personlighet som gjorde at Elkjøp tok kontakt.

– Hans personlighet stemmer veldig godt overens med kulturen vår her i Elkjøp. Vi opplever også at han står for de samme verdiene vi står for i selskapet, sier Klemo.

- Vi gleder oss til å lage godt innhold sammen med Henriksen som omhandler elektronikk og trening.

Jobber ved siden av idretten

Hittil har Henriksen jobbet ved siden av idretten, og har likevel vunnet det som kan vinnes i Norge, i tillegg til årets historiske norske OL-sølv i Tokyo.

- Jeg har jo vært litt underdog de siste årene, så nå var det deilig å endelig få marginene på min side i et internasjonalt mesterskap, forteller Henriksen.

Elkjøp har stor tro på at denne avtalen skal hjelpe sølvvinneren å kunne fokusere mer på idretten på veien mot å ta flere internasjonale medaljer i framtiden.

Det nyetablerte samarbeidet vil åpne muligheter

- Det betyr enormt mye med en sponsor som Elkjøp. Nå får jeg muligheten til å satse videre. Det har vært mange år med jobbing ved siden av idretten, så nå åpner det seg opp muligheter for å kunne jobbe mindre og trene/restituere mer fram mot diverse mesterskap, sier han.

Henriksen forteller videre at framtiden ser lys ut, og at han er klar til å satse videre helt frem til OL i Paris i 2024.

- Det langsiktige målet er OL i Paris, men det er også mye spennende som skjer før det. Neste år er det jo både VM og EM, også er det et nytt VM i 2023, også er det EM og OL i 2024. Så et OL-gull hadde jo selvsagt vært drømmen, avslutter idrettsstjernen.


Emner


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway