Gå videre til innhold
Elkjøp åpner ny butikk i Nordfjoreid høsten 2019. Foto: Elkjøp Norge
Elkjøp åpner ny butikk i Nordfjoreid høsten 2019. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Elkjøp åpner ny butikk i Nordfjordeid

Høsten 2019 åpnes dørene til en splitter ny Elkjøp-butikk i Nordfjoreid, samtidig som dørene til Elkjøp Sandane stenges.

Beslutningen om å stenge Elkjøp-butikken i Sandane og åpne butikk i Nordfjordeid er tatt etter å ha vurdert butikkporteføljen nøye, med tanke på omsetning, plassering og kundestrøm.

- Vi vurderer det slik at Eid er i ferd med å utvikle seg som et mer attraktivt handelssentrum - også for nabokommunene, sier Vidar Grønnevik, styreleder i Elkjøp Fjordane AS.

Alle ansatte får tilbud om jobb videre

Ansatte ved Elkjøp Sandane får tilbud om å beholde arbeidsplassene sine og bli med på åpningen av nytt varehus i Nordfjordeid. Daglig leder Espen Loe Haukedal er glad for at alle ansatte kan tilbys jobb videre.

- Vi må ruste oss for fremtiden ved å opprettholde trygge arbeidsplasser og rett kompetanse til kundene våre. Avvikling av driften i Sandane og åpning av ny butikk i Eid, er et nødvendig grep vi gjør for å sikre at vi kan tilby nettopp dette. Jeg har stor tro på at dette vil være positivt både for våre ansatte og våre kunder.

Det er alltid vemodig å skulle stenge dører, men i dette tilfellet åpner det seg en ny, til glede for mange, sier Haukedal.

Daglig leder Espen Loe Haukedal legger også til at det kommer til å bli en kanon åpningsfest, som det bare er å glede seg til!

Emner


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 37,3 milliarder i regnskapsåret 2017/18. Driftsresultatet var NOK 1.115 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway