Gå videre til innhold
Fra i dag kan du benytte deg av Elkjøps kundefordel som gir deg 50 dager åpent kjøp. Foto: Ketil Martinsen
Fra i dag kan du benytte deg av Elkjøps kundefordel som gir deg 50 dager åpent kjøp. Foto: Ketil Martinsen

Pressemelding -

Elkjøp åpner opp igjen: 50 dager åpent kjøp tilbake

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere.

- Den midlertidige endringen vi har hatt i våre kundefordeler som gjelder åpent kjøp, er vi glade for at vi nå kan lette på. Vi ønsker våre kunder velkommen til å komme tilbake med både uåpnede og åpnede produkter til oss, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge.

Elektronikkjeden tok medarbeidernes bekymringer på største alvor, da de første tilbakemeldingene kom.

- Denne endringen ble iverksatt da vi fikk tilbakemeldinger internt om at det var bekymring om smittefare. Vi har forståelse for at man, i en så spesiell tid som vi alle nå har stått i siden mars 2020, har kjent på usikkerhet. Vår aller viktigste oppgave gjennom denne tiden, har hele veien vært å ivareta sikkerheten til våre medarbeidere og våre kunder.
Gjeninnføringen av 50 dager åpent kjøp er også et resultat av at vi i lengre tid har hatt og har god kontroll på våre rutiner, noe jeg tror vil bli tatt godt imot av kundene våre som setter pris på å kunne teste produktene fra oss for å sikre at det riktige valget er tatt, sier Schøyen Bergly.

Har hele veien ønsket å være «føre var»

- Vi har fått på plass gode rutiner det siste året, både i våre butikker og på hovedkontoret. Vi ønsker å være proaktive og gå etter «føre var»-prinsippet idet vi går inn i denne fasen hvor mer åpner opp, samtidig som vi må fortsette de gode vanene som har satt seg og ta hensyn til hverandre både med avstand, munnbind, vask og håndsprit, sier kommunikasjonssjefen.

Les mer om betingelsene knyttet til alle våre kundefordeler her:
www.elkjop.no/cms/aapent-kjop/slik-fungerer-apent-kjop-hos-elkjop/


Emner

Kategorier


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway