Gå videre til innhold
Elektronikk til jul: I år blir det mange harde pakker under treet. Foto: Unsplash.com
Elektronikk til jul: I år blir det mange harde pakker under treet. Foto: Unsplash.com

Pressemelding -

Elkjøp avslører: Her er gavene under juletreet i år!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul både i butikk og på nett. Og ønsket om teknologi under treet er stort i år også.

Salgsansvarlig i Elkjøp Norge, Thomas Brandsnes forventer en jevn strøm av kunder i siste halvdel av desember som skal på julegaveshopping. Netthandelen og bruken av Klikk og Hent i butikk har vært økende gjennom pandemien, men Elkjøp opplever fortsatt at mange ønsker å handle sine julegaver fysisk i butikk, hvor de kan få veiledning til rett produkt.

- Det vi ser, er at veldig mange av våre kunder forbereder seg og orienterer seg før de besøker oss i butikkene. Fordelen med å komme innom oss, er at du enkelt kan få svar på det du lurer på og teste produktene før du handler.

For mange er det også viktig å kunne få gaven i hendene der og da, mens andre liker å klikke hjem julegavene fra stua. Vi følger selvsagt anbefalingene fra helsemyndighetene og gjør det vi kan for å sørge for at kundene våre kan handle sikkert, enkelt og så stressfritt som mulig, sier Brandsnes.

Underholdning i fokus

- Vi har et stort sortiment å velge ut ifra og som vi har sett tidligere år, er det spillkonsoller, telefoner, nettbrett, smartklokker, hodetelefoner, kaffemaskiner og kjøkkenmaskiner som blir våre aller mest populære julegaver. Under juletreet i år tror vi også i tillegg at det vil ligge Switch konsoller, XBOX Series S, samt noen svært heldige som vil pakke opp en Playstation 5 sier Brandsnes og legger til:

Vi har tro på at underholdning står i sentrum, enten det er sosial gaming for store og små, til strømming av favorittserier på iPaden.


Her er julegavene Elkjøp tror blir de mest populære i år:

Apple Watch Series 7
Apple Airpods
Jabra Elite 7 Pro
Oculus Quest 2
Flåklypa-spillet
Nintendo Switch vanlig og OLED
Xbox series X og S
Remarkable 2
Sonos Roam
Roborock S6 Max
Philips OneBlade trimmer
Philips Airfryer XXL Premium
Frameo digital fotoramme
Canon Zoemini mobil fotoskriver
Xplora X5 Play
iPhone 12 64GB
Krølltang, rettetang og multitrimmer

Emner


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway