Gå videre til innhold
Elkjøp bytter ut uniformen med fotballtrøyer – igjen!

Pressemelding -

Elkjøp bytter ut uniformen med fotballtrøyer – igjen!

Fredag 6. mai er det igjen klart for #Fotballtrøyefredag. Dagen hvor alle inviteres til å spille på samme lag i den livsviktige kampen til inntekt for Barnekreftforeningen.


- Vi er så glade for at vi nå kan kjøre konseptet #Fotballtrøyefredag en gang til. Dette skapte enormt med engasjement hos oss i fjor, samtidig som det bidro til den aller viktigste delen; At Barnekreftforeningen fikk samlet inn tiltrengte midler, sier Trygve Hillesland, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Nytt av året er at Elkjøp bestemte seg for å utfordre andre bedrifter i næringslivet og «kastet ballen» videre i sosiale medier.


- Det er så gledelig å se at mange har tatt utfordringen, og blir med på #Fotballtrøyefredag og i tillegg har sendt ballen videre igjen. Så langt har vi med oss Kiwi, XXL, Jysk, Thon Hotels, Norges Fotballforbund, Gartnerhallen og BAMA. Det blir spennende å se hvor mange vi klarer å samle frem til 6. mai, forteller Hillesland.


I tillegg er det flere bidragsytere som støtter selve saken denne dagen, blant annet 00 Nation, Schibsted Partnerstudio, Arsenal Norway/Gunners, Strømsgodset, Supporterunionen, Meta, TV 2, NFF og Norges Skiskytterforbund.


- En av våre viktigste samarbeidspartnere

Barnekreftforeningen legger ikke skjul på at samarbeidet med Elkjøp er godt, og at de sammen nå har oppmuntret enda flere til å bli med på årets viktigste kamp.


- I år som i fjor, er Elkjøp med som en av våre største og viktigste samarbeidspartnere. I tillegg til å oppmuntre alle ansatte til å gå med sin favoritt-trøye på jobb fredag 6. mai, har de sparket ballen videre i eget nettverk og til andre bedrifter. Vi hører fra bedriftene som deltok i fjor at dette oppleves både meningsfylt, sosialt og ikke minst at det er gøy for de ansatte, sier næringslivsansvarlig Camilla K. Reinhartsen i Barnekreftforeningen.

Overrasket kundene


- Det ble noen overraskede kunder rundt om i landet som lurte på «hva dette var for noe», forteller Marius Klemo, Head of Brand & Digital i Elkjøp Norge om fjorårets #Fotballtrøyefredag.

Elkjøp-ansatte hadde byttet ut sin daglige uniform med sin favorittrøye denne dagen, og det skapte en morsom og annerledes dag – både for medarbeiderne og kundene som kom innom sin Elkjøp-butikk denne dagen.
 

- Vi gleder oss til å ta imot kundene våre i fotballtrøyer, skape masse engasjement internt i år som i fjor, og samtidig få med store deler av næringslivet i vårens viktigste kamp til inntekt for det viktige arbeidet som Barnekreftforeningen gjør, sier Klemo.

Emner


Elkjøp Norge omsatte varer og tjenester for over 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge har vi i dag 153 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi over 3000 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway