Gå videre til innhold
​​Elkjøp får Facebook at Work

Pressemelding -

​​Elkjøp får Facebook at Work

Økt kompetanse, rasker infoflyt og mer engasjement blir resultatet når Elkjøp er blant de første i verden som får lansere Facebook at Work. – Dette vil gi enda bedre kundeservice, sier sjefen for elektrokjeden.


Heineken bruker det allerede, det samme gjør storbankene Royal Bank of Scotland og DNB. Nå får også Elkjøp Facebook at Work.

- Innovasjonstakten på produktsiden er enorm og krever at våre medarbeidere er mer oppdaterte og kompetente enn noen gang. I enkelte produktgrupper er utløpsdatoen snart på linje med melk og brød. Facebook at Work gjør det raskt og enkelt for oss å dele nyheter og kompetanse, noe som vil øke vår service til kundene, sier administrerende direktør Jaan Ivar Semlitsch i Elkjøp Nordic AS.  

Han mener Facebook at Work passer perfekt til bedriften han leder, med unge medarbeidere og kunder som trenger hjelp.

- Mange elektronikk-kunder trenger veiledning til å velge riktig produkt og å utnytte alle mulighetene som ligger i teknologien. Det er jo i det faktiske møtet med kundene vi lærer hva vi må bli bedre på. Med Facebook at Work får vi en motorvei for å kommunisere forslag til forbedringer på kryss og tvers internt, sier Semlitsch.


Fungerer som to separate systemer

100.000 bedrifter verden over meldte sin interesse da Facebook annonserte at de ville lansere for bedriftsmarkedet. Elkjøp var ett av de første selskapene som fikk muligheten til å teste løsningen.

De klassiske Facebook-funksjonene, som meldingstjenesten, «liker»-knappen og gruppeinndelinger er alle med i det nye systemet, og gjør sitt til at bruken av Facebook at Work ligner mye på det sosiale nettverket veldig mange kjenner fra før.

Vanlig Facebook og Facebook at Work vil imidlertid fungere som to helt separate enheter og man må ikke være bruker av det ene for å ta i bruk det andre.

Related links

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 29,8 milliarder i regnskapsåret 2014/15. Driftsresultatet var NOK 947 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway