Gå videre til innhold
Elkjøp har lansert ny versjon av LIVE shopping

Pressemelding -

Elkjøp har lansert ny versjon av LIVE shopping

Elektronikkjeden var raske i våres med å sette i gang smittereduserende tiltak grunnet Korona. LIVE shopping var en av dem – nå er en ny, enklere og mer brukervennlig versjon utviklet for kundene. 

- Vi har hentet verdifull erfaring fra vi lanserte LIVE shopping i vår, hvor kundene våre kunne snakke med en medarbeider gjennom Teams for å få individuell rådgivning. Nå har vi økt bemanningen og lansert en ny versjon som gjør at kundene våre kan bruke tjenesten rett fra elkjop.no, sier Thomas Brandsnes, Head of Sales i Elkjøp Norge.

Den nye løsningen gir Elkjøps kunder muligheten til å snakke med en rådgiver på video, rett fra produktet man står inne på, eller mens man surfer videre i nettbutikken. Man trenger ikke booke tid og man trenger heller ikke vise video av seg selv.

- Kundene våre skal kunne få rådgivning og hjelp på en trygg måte nå i denne spesielle førjulstiden, det er nettopp det denne løsningen bidrar til, forteller Brandsnes.

Gjelder alle butikker

Uavhengig om man som kunde til vanlig handler i Alta eller i Drammen, kan denne tjenesten benyttes. Administrerende direktør, Fredrik Tønnesen, er glade for at deres kunder er så kjappe med å ta imot nye måter å handle på, som også er den sikreste indikatoren på hva som fungerer og ikke.

- Vi har jobbet raskt gjennom denne perioden for å finne nye, smartere og bedre løsninger for kundene våre, hvor målet er at handleturen skal være sikker. Vi har hatt god erfaring med «Klikk og Hent på parkeringsplassen», for de som har ønsket å få varene sine levert ut i bilen, uten å måtte fysisk gå inn i en butikk. Kundene våre er flinke til å ta forholdsregler på alvor, derfor er vi glade for at vi stadig kan tilby flere måter å handle på, sier Tønnesen som legger til at den nye versjonen av LIVE shopping er kraftig forbedret.

Elkjøp har gjennom hele pandemien hatt sikkerhet til kunder og ansatte i førersetet, noe løsninger som LIVE shopping understreker.

- Vi har jobbet på spreng dette året for å avdekke behovene til kundene våre under COVID-19, samtidig som vi har måttet se på trygge alternativer for våre kunder å handle med. Det er forståelig at disse løsningene kan føles uvante å bruke, men min klare oppfordring; gi det en sjanse! Vår målsetning er å gi kundene våre den servicen som man er vant til i butikk, også i disse tider hvor man er mindre ute av hjemmet, sier Fredrik Tønnesen.

LIVE shopping på elkjop.no er nå tilgjengelig i tidsrommet 12:00 - 19:00 og vil være synlig på venstre side på produktsiden. Her vil man se en blinkende sirkel med en av Elkjøps medarbeidere. 

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for NOK 38,3 milliarder i regnskapsåret 2018/19. Driftsresultatet var NOK 1.228 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway