Gå videre til innhold
Inngår nytt samarbeid: Elkjøp inngår nytt samarbeid med Barnekreftforeningen for 2021. Foto: Bernhard Hermant / Unsplash.com
Inngår nytt samarbeid: Elkjøp inngår nytt samarbeid med Barnekreftforeningen for 2021. Foto: Bernhard Hermant / Unsplash.com

Pressemelding -

Elkjøp inngår nytt samarbeid med Barnekreftforeningen

- Vi er godt fornøyde med samarbeidet vi hadde med Barnekreftforeningen i fjor, og er glade for at vi nå kan bidra på ny, sier Marius Klemo, Brand & Digital Manger i Elkjøp Norge.

Gjennom Barnekreftsmåneden i september 2020, bidro Elkjøp og deres ansatte til felles innsamling ved å tilby «Gullsløyfen» i alle Elkjøp-butikker. Nå inngår de nytt samarbeid med Barnekreftforeningen for å støtte det viktige arbeidet, som primært går til forskning på barnekreft.

- Barnekreftforeningen har et mål som må være Norges fineste: ingen barn skal dø av kreft, sier Klemo som er stolt av engasjementet kolleger viste i fjor da flere gullsløyfer måtte bestilles opp for de fløy bokstavelig talt ut av butikkene.

I tillegg til å støtte med inntekt av Gullsløyfer, støtter Elkjøp med nettbrett til sykehusene Rikshospitalet, St. Olavs, UNN og Haukeland, gjennom Elkjøpfondet. Nettbrettene skal brukes til e-bøker, underholdning og som kilde til informasjon til pasienter som ikke har mulighet til dette på egen hånd.

- Elkjøpfondet har som mål å tette det digitale gapet og skape «innenforskap», ikke utenforskap. Med nettbrettene kan absolutt alle som her er i en krevende livssituasjon, få det litt bedre under behandling på sykehusene.

Glade for engasjerte samarbeidspartnere

Barnekreftforeningen jobber hele året med å samle inn penger til forskning på barnekreft. I tillegg bidrar foreningen med støtte og lysglimt i hverdagen til de familiene som er rammet av barnekreft.

- Engasjerte samarbeidspartnere, som Elkjøp, spiller en avgjørende rolle for at vi kan støtte videre forskning på barnekreft. Vi er veldig takknemlige for at Elkjøp ønsker å være med på laget i kampen mot barnekreft. Takket være Elkjøp sitt bidrag, kommer vi nærmere målet om at ingen barn skal dø av kreft, sier Camilla Hobøl Korsæth, Næringslivsansvarlig Barnekreftforeningen.

Emner


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway