Gå videre til innhold
Elkjøp fortsetter videre drift av Elkjøp-butikkene på Gardermoen og redder dermed flere arbeidsplasser. Foto: Elkjøp Norge
Elkjøp fortsetter videre drift av Elkjøp-butikkene på Gardermoen og redder dermed flere arbeidsplasser. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Elkjøp lander på Gardermoen - igjen

Elkjøp har vunnet Avinor-anbud og går inn for ny landing på Gardermoen. Denne gang under eget navn.

I 2017 åpnet Elkjøp to butikker for reisende på Oslo Lufthavn under merkenavnet til sine britiske eiere Dixons Carphone, men i april informerte moderselskapet at alle Dixons Travel-butikker i selskapet skulle avvikles.

- Vi bestemte oss raskt for at vi ønsket kjempe for videre drift under eget flagg, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Nå gleder el-kjeden seg over at de to butikkene kommer i fullt Elkjøp-konsept, med 50 dager åpent kjøp som i alle andre butikker. Nytt for Gardermoen er også at Klikk og Hent vil være tilgjengelig både for privat og bedriftskunder, slik at man kan bestille sin vare kort tid før man skal reise og hente før flyet tar av.

Har tro på medvind etter et krevende år


Etter et turbulent, pandemipreget år på Gardermoen, tror Tønnesen nå på medvind.


- Norge åpner nå sakte, men sikkert opp. Den oppdemmede reiselysten blant nordmenn er trolig stor. Vi gleder oss stort over at vi vant dette anbudet, og etter det krevende året vi har vært gjennom på Gardermoen oppleves det godt å vite at vi nå har sikret arbeidsplassene i våre butikker på flyplassen, sier han.

Med over 25 millioner passasjerer over Gardermoen i normalår, er Elkjøp overbevist om at Gardermoen er verdt å satse på.

- Vi i Elkjøp har gjort nordmenns hverdag litt enklere og litt morsommere med siden 1960. Det skal vi fortsette med i årene som kommer. I dag skal vi ta oss tid til å feire vår nye take off på Gardermoen. I morgen skal vi igjen jobbe hardt for å vinne våre kunders tillit gjennom nyskapende, nyttige, interessante og morsomme produkter, god service og gode priser, sier Tønnesen, som legger til at Gardermoen-butikkene ikke blir helt som andre butikker.

Klikk og hent på flyplassen

- Folk på farten har ofte litt andre elektronikkbehov enn til vanlig og dette speiles selvsagt i butikkenes tilbud. Her blir det få kjøleskap og vaskemaskiner, for å si det sånn, sier han.


Elkjøps krav til kvalitet og service gjelder selvfølgelig også i disse butikkene. Angrer du på kjøpet ditt, eller det skjer noe med produktet du har kjøpt, så kan du få hjelp i din lokale Elkjøp-butikk når du kommer hjem. Det vil også bli mulig å bestille hjemmefra og så hente produktet på flyplassen før du går om bord, både for privatkunder og bedriftskunder. 


Emner

Tags


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway