Gå videre til innhold
Elkjøp Norge gleder seg over den ferske samarbeidsavtalen med E-sportlaget Nordavind. Foto: Madeleine Schøyen Bergly
Elkjøp Norge gleder seg over den ferske samarbeidsavtalen med E-sportlaget Nordavind. Foto: Madeleine Schøyen Bergly

Pressemelding -

Elkjøp og Norges største E-sportlag inngår samarbeidsavtale

Norges største E-sportlag Nordavind og Elkjøp skal spille på lag! Det neste året skal elektronikkjeden og gamerne sammen sette et enda større fokus på sporten som stadig vokser.

Elkjøp skal støtte Nordavind i deres videre satsning mot å etablere Nordavind som en internasjonal utfordrer innen E-sport. Sammen kommer samarbeidspartnerne til å gjøre aktiviteter på arrangementer i butikk og på spill-messer som SpillExpo.

- Elkjøp har vist seg å være blant de mest fremoverlente og innovative aktørene i bransjen siden 1962, og har på lik linje med E-sport, en unik historie og posisjon i det norske og nordiske markedet.
For oss er det en fantastisk nyhet at Elkjøp inngår denne avtalen, som betyr at vi får en solid samarbeidspartner som er genuint interessert i å løfte sporten ytterligere, sier Steffen Willumsen, Kommersiell leder i Nordavind.

Tar gaming på alvor

Elkjøp har lenge sett at gaming og E-sport har kommet for å bli. I flere av elektrogigantens butikker, er det egne gaming-avdelinger hvor man kan teste og oppleve det siste innen E-sport og spill.

- E-sport er verdens raskeste voksende sport globalt! Det er en av grunnene til at vi syns dette samarbeidet er så spennende. Nordavind deler mange av våre verdier innen spill-segmentet, hvor begge parter har et høyt ønske om å få enda flere til å få øynene opp for sporten. Gaming er et av våre sterkeste vekstområder, og da er det viktig for oss å vise kundene våre at vi tar kategorien på alvor, sier Nils Martin Øyo, Gaming-ansvarlig i Elkjøp Norge.

De ferske samarbeidspartnerne gjør sine første aktiviteter sammen under spill-messen SpillExpo, som er i Lillestrøm førstkommende helg.

Karsten Warholm til SpillExpo

Verdensstjernen Karsten Warholm, som også er en av kjedens samarbeidspartnere, gleder seg til å besøke SpillExpo, som huser alt både ferske og erfarne gamere kan drømme om. Idrettsstjernen selv er ikke en erfaren gamer, men er nysgjerrig på sporten.

- Jeg gleder meg til å utforske en annen arena enn det jeg er vant med. Jeg spiller litt på fritiden for å koble av, men E-sport har jeg lite kunnskap om. Så det blir utrolig gøy å komme på SpillExpo for å lære og se nærmere på sporten fra de som kan dette! Jeg har alltid vært interessert i å lære om nye områder, så dette er jeg sikker på blir en knalldag, sier Karsten Warholm.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 37,3 milliarder i regnskapsåret 2017/18. Driftsresultatet var NOK 1.115 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway