Gå videre til innhold
Elkjøp og Pioneer med eksklusiv TV-avtale

Pressemelding -

Elkjøp og Pioneer med eksklusiv TV-avtale

Etter fem hvileår er Pioneer tilbake på det nordiske TV-markedet. Nå har merket inngått et eksklusivt samarbeid med Elkjøp.

Avtalen innebærer at det kun er Elkjøps varehus i Norden som skal selge Pioneers nye TV-er.

Pioneer er med dette også tilbake som fullsortimentsleverandør, noe som har vært et ønske fra produsenten.

- Vi i Elkjøp er både stolte og glade for å ha fått på plass denne strategiske avtalen - en avtale som gjør at vi igjen kan tilby våre kunder TV-er fra Pioneer. Vi ser nå frem til til å kunne presentere merkets nye 40-, 46-, og 55-tommer-skjermer, sier innkjøpsdirektør på Lyd & Bilde i Elkjøp, Andreas Westgaard.  

Avtalen er inngått via Elkjøp Nordics britiske eiere, Dixons Retail. 

Pioneer-TV-ene er på plass i Elkjøp-butikkene i løpet av desember.

 

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail- en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway