Gå videre til innhold
Elkjøp beroliger kundene sine med at butikkhyllene kommer til å være fulle inn mot jul, tross globale leveringsutfordringer. Kjeden anbefaler allikevel kundene sine til å være tidlige ute. Foto: Unsplash.com
Elkjøp beroliger kundene sine med at butikkhyllene kommer til å være fulle inn mot jul, tross globale leveringsutfordringer. Kjeden anbefaler allikevel kundene sine til å være tidlige ute. Foto: Unsplash.com

Pressemelding -

Elkjøp oppfordrer: Vær tidlig ute med julehandelen

Etter en periode med globale leveringsutfordringer for varehandelen i flere bransjer, oppfordrer Elkjøp kundene til å være tidlig ute med julehandelen i år.

Elkjøp forsikrer kundene sine om fulle hyller inn mot Black Week og under Singles Day som startet i dag. Samtidig er Elkjøp-sjefen ærlig på at de produktene som er mest populære under juletreet, forsvinner først og som det kan være begrenset tilgang på.

- Vi kan jo aldri vite sikkert hva som blir de mest populære gavene, selv om vi har en sterk anelse. Derfor anbefaler vi kundene våre å være tidlig ute med å sikre seg de julegavene som står høyest på ønskelisten, sier Trygve Hillesland, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Når det kommer til julegave-vinnerne i år hos Elkjøp står Flåklypa-spillet høyt på lista, sammen med hodetelefoner, spillkonsoller, gaming-utstyr, bærbare høyttalere, kjøkkenmaskiner, robotstøvsugere og håndholdte støvsugere.

- Vi har også tro på at nettbrett i forskjellige prisklasser også vil komme på topp-listen over populære produkter i år. Det blir spennende å se, forteller Hillesland.

Godt forberedt til å møte kundene sine


Bakgrunnen for oppfordringen er leveringsforsinkelser som følge av pandemien. Flere bransjer har fortalt om store forsinkelser og lange ventetider både på produksjon og leveranser. Elkjøp forteller at situasjonen har vært uforutsigbar, men at de har gjort det de kan for å forberede seg til salgsperioden som ligger foran.

- Vi har et stort sortiment av varer, våre butikker blir fortløpende fylt opp med elektronikk og på vårt hovedlager i Jönköping har vi aldri hatt så mye varer som nå. Vi har faktisk leid inn to ekstra lagerbygg for å være sikre på at lagerplassen er stor nok til å huse våre kunders julegaver, forteller Hillesland.

Rett kompetanse i butikk

Elkjøp-sjefen legger samtidig ikke skjul på hva som er det viktigste i den kommende perioden hvor det erfaringsmessig er mange som besøker sin nærmeste Elkjøp-butikk.

- Vi ønsker å hjelpe våre kunder med rett produkt, og jeg er ikke i tvil om at våre dyktige kolleger i butikk står klare til å dekke behovene som hver enkelt kunde hos oss har. Vi skal sørge for en god julehandel hos oss også i år, men forsinkelser kan skje, derfor oppfordrer vi de som kan, til å handle tidlig for å sikre seg sine varer i god tid før jul, sier Trygve Hillesland.

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway