Gå videre til innhold
Elkjøps B2B-satsning sikret seg i fjor en stor kontrakt med Forsvaret. Nå dras Sparebank 1-avtale også i land.
Elkjøps B2B-satsning sikret seg i fjor en stor kontrakt med Forsvaret. Nå dras Sparebank 1-avtale også i land.

Pressemelding -

Elkjøp sikrer seg storkontrakt på 100 millioner

Elkjøp har sikret seg selskapets største bedriftskontrakt noen sinne. Avtalen, som er med SpareBank 1 Banksamarbeidet DA, har en estimert potensiell totalramme på 100 millioner kroner.


Kontrakten omfatter leveranse av mobiltelefoner og nettbrett til hele SpareBank 1-alliansen og strekker seg over inntil fire år.

— Dette er fantastiske nyheter for oss og det er meget gledelig å se alt arbeidet vi har lagt ned i B2B-satsningen vår de siste årene nå bærer frukter. Leveranse av produkter og tjenester knyttet til data og telekom er noe vi har jobbet målrettet med i lang tid og at en så stor og seriøs aktør som SpareBank 1-alliansen nå har valgt å inngå denne avtalen med oss er en stor fjær i hatten, sier lederen for bedriftsmarked i Elkjøp, Vegard Bjerkvik.

I mars i år kom nyheten om at Forsvaret hadde inngått en bedriftsavtale med Elkjøp verdt 50 millioner kroner. Nå sikrer elektroaktøren seg altså en enda større avtale med nok en solid norsk partner.


Største B2B-avtale noen sinne 

— Avtalen med SpareBank 1-alliansen er den største i B2B-sammenheng for Elkjøp noen sinne, men slik vi ser det er dette bare begynnelsen. Vi er nå rigget til å håndtere denne type avtaler fremover, og det er ikke tvil om at denne kontrakten vil være en viktig referanse. Vi mener selv vi har kompetanse, volum, logistikk, og lokal tilhørighet, alle elementer som gjør at vi kan være en seriøs utfordrer. I tillegg prøver vi alltid å finne fleksible løsninger for kundene, og ikke nødvendigvis bare drive ting videre slik de alltid har vært, sier Bjerkvik.

Avtalen med SpareBank 1-alliansen begynner først å løpe ved inngangen av 2017, og Elkjøp tar da over for Kjedehuset.

Related links

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 33,1 milliarder i regnskapsåret 2015/16. Driftsresultatet var NOK 1.019 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway