Gå videre til innhold
Det nye gaming-konseptet i utvalgte Elkjøp-butikker viser at elektronikkjeden tar gaming på alvor. Foto: Elkjøp Norge
Det nye gaming-konseptet i utvalgte Elkjøp-butikker viser at elektronikkjeden tar gaming på alvor. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

​Elkjøp tar gaming to the next level

De siste årene har folkets kjærlighet til gaming og E-sport nærmest tatt helt av. Spill-arrangementer og E-sport-klubber popper opp over hele landet - interessen har aldri vært større!

På bakgrunn av dette har Elkjøp valgt å ta enda et skritt mot å bli den foretrukne destinasjon også for gamere i landet.

- Gaming og E-sport er ikke lenger et snevert område, men et kulturelt fenomen med mange fans og aktive spillere. Derfor har vi lenge jobbet med å kunne tilby et splitter nytt gaming-konsept som setter standarden for hvordan man kan oppleve og handle gaming-utstyr i fysiske butikker, sier Thomas Brandsnes, Commercial Manager for Tech hos Elkjøp Norge.

Han har tro på at dette blir et drømmested for alle som elsker gaming og E-sport. Konseptet har det siste halve året vært testet ut hos Elkjøp Glasmagasinet i Oslo sentrum, og her har erfaringene vært så gode at turen nå har kommet til Elkjøp Alna og Elkjøp Ullevål. Med tiden skal flere gaming-områder rulles ut i flere byer og på mindre tettsteder.

Økning i gaming-segmentet

Elkjøp har siden 2017 sett en markant økning i salget når det gjelder gaming-PC-er, spillkonsoller og komponenter.

- Gaming er en kategori som vokser voldsomt hos oss og det er tydelig at det bare blir flere og flere gamere. Det er et stort spenn i både kjønn og alder, alle kan være en gamer i dag, på forskjellige nivåer. Det er viktig for oss at vi kan tilby spill-moro for absolutt alle, sier Brandsnes.

Lev i en gaming-verden

I Elkjøps nye gaming-områder i de utvalgte butikkene vil man finne produkter som ikke finnes andre steder i Norge.

Med det nyeste innenfor gaming-PC-er, komponenter og spill, vil man finne et kjempeutvalg av gaming og E-sport merchandise.

- I gaming-avdelingene på Glasmagasinet og Ullevål vil man kunne finne spillertrøyene til det kjente E-sportlaget Astralis, ESL-produkter eller for eksempel en morgenkåpe med kjente og kjære Super Mario. Vi vil også føre t-skjorter, capser og sekker med ikoniske motiver og spillfigurer fra blant andre Sony Playstation og Nintendo, sier Thomas Brandsnes.

Elkjøp ønsker alle spill-entusiaster og hardbarkede gamere velkommen til deres nye gaming-avdelinger lørdag 17. Februar på Elkjøp Alna og Elkjøp Ullevål hvor flere kjente YouTubere kommer for en meet & greet.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 34,2 milliarder i regnskapsåret 2016/17. Driftsresultatet var NOK 1.006 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway