Gå videre til innhold
Stolt varehussjef: Tom Lund smiler bak munnbindet idet han sammen med kolleger deler ut midler til "Ung Arena" i Ulsteinvik. Foto: Elkjøp Norge
Stolt varehussjef: Tom Lund smiler bak munnbindet idet han sammen med kolleger deler ut midler til "Ung Arena" i Ulsteinvik. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Elkjøpfondet støtter Ung Arena

Ung Arena i Ulstein kommune søkte om utstyr til et gamingrom, og fikk denne uken levert gamingutstyr for 65.000 kroner fra Elkjøpfondet.

Ung Arena er et samarbeid mellom frivilligsentralen, ungdomsklubben Bell og Ulstein bibliotek for ungdom i alderen 13 – 18 år. Samarbeidet bidrar til et større fellesskap blant ungdommer i nærmiljøet.

- Vi er til stede for de som havner utenfor av ulike årsaker. Det kan være alt fra språklige eller kulturelle utfordringer til utstyr, økonomi og mangel på informasjon, eller sosiale og individuelle årsaker som gjør at man ikke kan delta, sier SLT koordinator for Ung Arena i Ulstein kommune, Vedrana Terzic.

Videre forteller Terzic at Ung Arena ønsker å gi alle barn og unge muligheten til å drive med gaming i kommunen.

- Gaming er ikke bare å sitte i en stol å game, det handler om et fellesskap! Gamingproduktene skal brukes til å opprette et gamingrom der ungdommen kan samles for å spille og sosialisere.

Gaming er mer enn bare spill

Det er varehussjef Tom Lund ved Elkjøp Ulsteinvik Saunemarka helt enig med Terzic i.

- Jeg syns det er utrolig viktig å få bevissthet rundt at gaming handler om fellesskap, og er et bidrag til at færre faller utenfor. Digitalt utenforskap kan også handle om å ikke ha tilgang til produktene som kanskje andre i klassen din har, forteller Lund.

Elkjøpfondet jobber for et «digitalt innenforskap», et arbeid som har pågått siden 2017.

- Dette er et initiativ jeg er vanvittig stolt av, legger han til.

Alle har behov for et fellesskap

Terzic forteller videre at det er viktig å jobbe med digitalt utenforskap fordi de fleste hinder som står i veien for deltagelse, uansett årsak kan brytes ned, og at det er nettopp dette Elkjøpfondet bidrar med.

- Alle mennesker har behov for å høre til i et fellesskap, og alle trenger et sosialt nettverk rundt seg. Selv trodde vi i Ung Arena at vi søkte om ganske mye, men vi var så takknemlige da vi fikk svar. Det var virkelig gode nyheter for ungdommen i Ulsteinvik!


Kategorier


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway