Gå videre til innhold
Lanseres i dag: Google Pixel selges i Elkjøps butikker fra 13. oktober. Foto: Google Norge
Lanseres i dag: Google Pixel selges i Elkjøps butikker fra 13. oktober. Foto: Google Norge

Pressemelding -

Endelig er Google Pixel hos Elkjøp

Google Pixel-familien, bestående av 6A, 7 og 7 Pro lanseres for første gang i Norge med Elkjøp som største forhandler. De nye fenomenale smarttelefonene er i en egen klasse og vil gi deg umiddelbar tilgang til Google-universet, i tillegg til å kunne skilte med 30x super res zoom og Magic Eraser.

For første gang har nordmenn mulighet til å kjøpe en Google Pixel-telefon i butikken. Og det er ikke en hvilken som helst smarttelefon de nå kan sikre seg; Pixel 7 er selve flaggskipet blant Googles smarttelefoner og enestående på en rekke områder. Med Pixel 7-serien har Google strukket seg til det ytterste for å gjøre tiden på telefonen til trygg kvalitetstid.

– Dette er en stor nyhet for våre kunder og vi er stolte av å være med på laget når Google Pixel endelig skal lanseres i Norge. Pixel 7 og 7 Pro er banebrytende produkter, som gir svært mye kvalitet for pengene. At Pixel nå blir tilgjengelig hos oss betyr en sterk etterspørsel i våre markeder, sier Stian Hoff, salgssjef i Elkjøp Norge.

Elkjøp avgjørende for lanseringen

Google lanserer deres seneste mobilflaggskip Pixel 7 med Elkjøp som én av to forhandlere i Norge. Fra og med 13. oktober vil du få mulighet til å teste ut smarttelefonen i Elkjøps butikker. Her finner du alltid ansatte som står klare til å svare på det du måtte lure på om nylanseringen og geleide deg gjennom både det nyskapende og det kjente ved telefonen.

- Vi er veldig glade for å endelig kunne bringe Pixel til Norge, og ser frem til at enda flere skal kunne oppleve det beste fra Google. Det er med stolthet at vi lanserer Pixel i samarbeid med Elkjøp/Elgiganten - uten dem hadde ikke lanseringen vært mulig. Google har nå en omfattende portefølje av enheter og tjenester i Norge, både til å bruke hjemme og på farten, med spesialdesignet maskinvare, kraftig programvare og det siste innen kunstig intelligens, sier Michiel van Eldik, Vice President, Devices & Services Partnerships, EMEA, Google.

Uovertruffent kamera

Pixel 7-serien tilbyr et makeløst mobilkamera. Kameraet er like godt egnet til å kapre hverdagsminner med familie og venner som det er et arbeidsverktøy for profesjonelle med høye krav til ytelse og presisjon.

Pixel 7 Pro er utstyrt med et førsteklasses kamera med 30x Res Zoom. Dette gir deg den beste zoomen på markedet med muligheten til å forstørre bilder hele tretti ganger. Kameraet filmer også videoer i 10Bit-kvalitet, noe som på sin side gjør at videoene dine kan vise over en milliard farger. På vei mot den mørke vintersesongen i Norge kan brukere av Pixel 7-kameraet også være trygge på at de har beste mobilkameraet til omgivelser med lite lys. Telefonen kommer også med den nyskapende bilderedigeringsfunksjonen Magic Eraser, som er bygget på kunstig intelligens.

Smarttelefonen med utholdenhet

En stor frustrasjon ved bruk av smarttelefoner er kort batteritid. Nordmenn er stadig på farta, enten det er i byen eller i naturen. Ofte begrenser batteritiden friheten vår fordi vi er bundet til nærmeste stikkontakt. Google Pixel 7 gir deg lavere skuldre med markedets beste batteritid på opp til 72 timer.Elkjøp Norge omsatte varer og tjenester for over 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge har vi i dag 153 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi over 3000 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway