Gå videre til innhold
Elkjøp sin egen opplæringsmesse Campus er i gang, og over 5000 ansatte er innom i løpet av de neste ukene. Foto: Fredrik Meilegård Arnesen
Elkjøp sin egen opplæringsmesse Campus er i gang, og over 5000 ansatte er innom i løpet av de neste ukene. Foto: Fredrik Meilegård Arnesen

Pressemelding -

Endelig er Nordens største elektronikkmesse tilbake!

Etter to års pandemipause arrangeres Campus på Gardermoen for fjerde gang. Campus er Elkjøp sin egen opplæringsarena og Nordens største messe for forbrukerelektronikk. 

- Etter to år har vi endelig åpnet igjen, og jeg har gledet meg! Dette er en av de virkelig store kulturarenaene i Elkjøp. Det viser våre ansatte at de er en del av en stor organisasjon, samtidig som det viser medarbeiderne at vi satser på opplæring og på hver eneste en av dem, forteller en engasjert Jan Erik Aaserød, HR-sjef i Elkjøp Norge når han besøker årets messe.

Investerer rekordbeløp i teambuilding og opplæring

Hvert år investeres det over 60 millioner kroner i opplærings- og utdanningsprogrammer for de ansatte i Elkjøp, og mesteparten av dette budsjettet går med til å arrangere Campus. Her samles over 5000 ansatte, samt kjedens leverandører og samarbeidspartnere under samme tak. Messen rommer 6000 kvadratmeter og fylles med produkter fra over 150 leverandører. Det gir medarbeiderne sjansen til å teste og lære om det siste om ny teknologi fra verdensledende selskaper innen forbrukerelektronikk, før det ankommer butikkhyllene.

- Kompetanseheving er ekstremt viktig for oss! Under Campus er formålet å bygge kultur, videreutvikle og lære opp de ansatte, slik at kundene møter dyktige og kunnskapsrike selgere i alle Elkjøps butikker, forteller Aaserød.

Også tid til kaffeprat

HR-sjefen legger ikke skjul på at det også er viktig med en sosial arena der man kan møtes fysisk igjen.

- I tillegg til kunnskapen som tilegnes gjennom samtaler og testing av ny teknologi er det også mye verdi i å hygge seg og tilbringe tid med gode kollegaer. Det er ikke uten grunn at det drikkes rundt 184 800 kopper kaffe i løpet av disse fire ukene, humrer Jan Erik.

Emner

Kategorier


Elkjøp Norge omsatte varer og tjenester for over 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge har vi i dag 153 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi over 3000 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway