Gå videre til innhold
Fjes og fingre gir Elkjøp svar på tiltale

Pressemelding -

Fjes og fingre gir Elkjøp svar på tiltale

Fire fjes i ulike farger skal hjelpe elektronikkjeden Elkjøp til å få enda mer fornøyde kunder. Så langt har nærmere 80.000 nordmenn brukt fingeren til å si sin mening.

Nyvinningen Happy or Not¸ som nå er satt ut i de fleste Elkjøp-butikker i landet, lar kjedens kunder enkelt komme med god eller dårlig tilbakemelding.  

Anretningen består av et lite stativ med fire runde knapper med ulike små fjes. Fjesene har ulike farge og utforming og man forstår raskt hvilket man bør trykke på dersom man er fornøyd med Elkjøp-opplevelsen den dagen.

-Vi håper at så mange av våre kunder som mulig bruker et lite sekund på å fortelle oss hvor flinke vi var til å yte service akkurat da de var innom. På den måten skal vi bli enda bedre og gjøre kundene enda mer fornøyd, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge Andreas Niss.

Og responsen fra Ola og Kari Nordmann har ikke latt vente på seg. Siden oppstart i begynnelsen av mai har nærmere 80.000 kunder i den norske delen av Elkjøp-konsernet brukt de nye fjesene for å gi ros eller ris.

Fire av fem fornøyde – Sarpsborg best

Tallene viser at drøye 82 prosent av kundene var godt fornøyd med servicen den dagen de besøkte butikken, og at det er de handlende fra Sarpsborg som smiler aller bredest. Her ga 91 prosent av kundene tommel opp.

- Det er dette vi lever og ånder for hver dag her hos Elkjøp, og her må jeg gi mine ansatte all æren. Nå skal vi jobbe enda hardere for å få enda flere fornøyde kunder, sier Nils-Martin Andreassen, varehussjef for Elkjøp Sarpsborg.

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner. Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter. Ca 7.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway