Følg Elkjøp Norge

Invitasjon: Få med deg de råeste el-nyhetene først

Pressemelding   •   aug 28, 2013 07:00 CEST

Har du lyst å fråtse i ferske elektronikk-nyheter innen blant annet matlaging og personlig pleie? Er du kjapp kan du sikre deg plass på årets ElDomestic-messe!

ElDomestic er Elkjøps årlige messe og kurs for produktgruppen småelektrisk.

Pressen inviteres til å delta på årets messe fra klokken 17.30-20.00 mandag 2. september. Send e-post til Oystein.Schmidt@elkjop.no eller kontakt oss på 951 47645 dersom du ønsker plass.

Selve navnet ElDomestic er hentet fra den store Europeiske husholdningsmessen Dometica, som var en av forgjengerne til den gigantiske el-messen IFA, som går av stabelen i Tyskland.

Gruppen småelektrisk er alt av småhusholdningsapparater, personlig pleie og sesongprodukter som varmepumper med mer.

Årets arrangement holdes ved Thon Hotell Lillestrøm, og det er 950 påmeldte deltagere fra hele Norden. 

Totalt vil 250 representanter fra Elkjøps mange ulike leverandører var til stede på mesen.

På messen er alle leverandører representert. Alt fra kokker til frisører står parat til å demonstrere produktene som vises frem, og som enten ble lansert tidligere i år eller som er rett rundt hjørnet.

ElDomestic er også et sted der Elkjøps egne ansatte får klassromsundervisning om de mange nye produktene.

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 7.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.