Gå videre til innhold
iPad Air til jul? Ikke vent for lenge!

Pressemelding -

iPad Air til jul? Ikke vent for lenge!

Dersom du planlegger å kjøpe Apples nye nettbrett iPad Air i julegave bør du skynde deg. - Her bør man nok ikke vente til lillejulaften, sier Elkjøp-direktør Andreas Niss.

Nettbrett seiler opp som en av de store julegavene i år, akkurat som man også så under fjorårets julehandel.

- Nordmenn har virkelig trykt nettbrettet til sitt bryst og salget har doblet seg i forhold til i fjor. Nå før jul merker vi en voldsom interesse rundt disse produktene i våre butikker og en av de store hitene kommer til å bli Apples nye supertynne iPad Air, sier administrerende direktør Andreas Niss i Elkjøp.

Les også: Årets aller beste julegavetips

Og planlegger du å glede noen med et nytt nettbrett den 24. desember kan det være en god idé å være tidlig ute.

- Erfaringsmessig så ser vi at det blir stadig større rift om bestselgerne hos alle aktører jo nærmere julaften vi kommer. Selv om vi her på Elkjøp har lagrene fulle av iPad Air nå i begynnelsen av desember, bør man nok ikke vente til lillejulaften med å handle dersom dette er en av gavene man satser på, sier Niss.

Les også: Apple med verdenspremiere på Elkjøp Megastore i Oslo

Apples iPad Air ble lansert den 11. november i år og er enda tynnere og enda kraftigere enn sine forgjengere.

Nettbrettet er utstyrt med en skjerm på 9,37 tommer og har LED-bakbelysning, Wi-Fi og Bluetooth 4.0.

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway