Gå videre til innhold
Julegavene fra Elkjøp kan byttes helt til 24. januar

Pressemelding -

Julegavene fra Elkjøp kan byttes helt til 24. januar

Redd for at gavene ikke slår til? Elkjøp utvider returretten i julen! Samtidig lanserer Elkjop.no egen julegavehjelper slik at man finner gavene som ikke trenger å byttes.

Elkjøp-gaver Ole og Kari Nordmann får under treet i år kan prøves gratis i opp til 30 dager, før du bytter dem mot andre varer eller får pengene tilbake.

Dette gjelder også i jula, bare i en utvidet versjon!

- Siden du får gavene først på julaften, varer bytteretten helt til 24. januar – uansett når julegaven først ble kjøpt. Vi vil jo definitivt ikke at folk skal gå glipp av Elkjøp-garantiene sine i jula, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Atle Bakke.

Se etter byttelappen

For å få pengene tilbake for en julegave, trenger kundene byttelapp. Det skal følge med alle gaver kjøpt på Elkjøp. Ellers gjelder de vanlige byttereglene: Du kan prøve produktet i opptil 30 dager. Skal du bytte, må varen være i like god stand som da den ble kjøpt.

Og det er noen unntak: Mobiltelefoner og produkter med abonnement byttes dessverre ikke, mens spill, programvare og filmer må ha ubrutt emballasje. Disse kan altså ikke prøves hjemme.

Få hjelp til å velge riktig

- Elkjøps medarbeidere har som alltid forberedt seg maksimalt på å hjelpe folk med å finne de beste julegavene. I år har vi også spurt folket til råds for å finne de beste tipsene, forteller Bakke.

I år har nemlig elektronikkjeden gått vitenskaplig til verks for å finne ut hva nordmenn egentlig ønsker seg under treet.
 
- Vi har spurt 10.000 mennesker hva de ønsker seg til jul, og lansert en egen julegavehjelper på nettsidene våre basert på svarene. Er du usikker på hva du skal kjøpe til noen, er dette et glimrende sted å starte, tipser Bakke.

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway