Gå videre til innhold
Populære julegaver: Elektronikk og teknologi troner høyt på ønskelistene også i år. Foto: Unsplash.com
Populære julegaver: Elektronikk og teknologi troner høyt på ønskelistene også i år. Foto: Unsplash.com

Pressemelding -

Julehandelen er i gang: Her er gavene vi ønsker oss!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul. Og ifølge elektronikkjeden er ønsket om elektronikk og ny teknologi stort også i år. 

Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm av kunder i siste halvdel av desember som skal på julegaveshopping. Netthandelen og bruken av Klikk og hent i butikk er økende, men fortsatt sier majoriteten av kundene at de kommer til å kjøpe de fleste julegavene i butikk.

- Det vi ser, er at veldig mange av våre kunder forbereder seg og orienterer seg før de besøker oss i butikkene. Fordelen med å komme innom oss, er at du enkelt kan få svar på det du lurer på, teste produktene før du handler og selvfølgelig få hjelp til å sette opp og klargjøre gavene.

For mange er det også viktig å kunne få gaven i hendene der og da, mens andre liker å klikke hjem julegavene fra stua. Dette er opp til kundene våre, jobben vår er å legge til rette slik at julehandelen blir så enkel og stressfri som mulig, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Julehusene blir smartere og smartere

- Vi har et stort sortiment å velge ut ifra og tradisjonen tro er det spillkonsoller, telefoner, nettbrett, smartklokker, hodetelefoner, kaffemaskiner og kjøkkenmaskiner som blir våre aller mest populære julegaver. Under juletreet i år tror vi også i tillegg at det vil ligge gamingutstyr, samt nykommeren Smarte hjem-produkter som Yale Doorman ringeklokke og brannvarslere, sier Tønnesen og legger til:

Vi tror hele julen vil stå i gamingens og Smarte hjem sitt tegn. Dette er produkter vi tror er på ønskelisten til mange i år!

Her er julegavene Elkjøp tror blir de mest populære i år:

 • Google Nest Hub
 • Airpods og Airpods Pro
 • Huawei Freebuds 3, Fitbit Charge 3 og Samsung Galaxy Watch Active 2 
 • Spillkonsollene Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One samt VR-produkter som Oculus Rift S og Oculus Quest.
 • Mobiltelefoner som iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max og Samsung s10
 • Huawei P30 Pro
 • iPad 10.2
 • Gaming-utstyr som mus, tastatur og headset
 • Sodastream og smakene fra Pepsi 
 • Tenderflame
 • Sparkesykler
 • Bose HP700 hodetelefoner, Jaybird Vista wireless, JBL-serien med hodetelefoner og JBL Flip mobilhøyttaler
 • Til hjemmet: Luftkvalitetsmålere fra Airthings, Nespresso maskiner med Starbucks kapsler, Kenwood kjøkkenmaskin, Revlon Pro Collection varmluftsbørste og Dyson Airwrap Complete hårstyler

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for NOK 38,3 milliarder i regnskapsåret 2018/19. Driftsresultatet var NOK 1.228 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway