Gå videre til innhold
Forlenger samarbeidsavtalen: Elkjøp og Karsten Warholm fortsetter det gode samarbeidet. Foto: Elkjøp Norge
Forlenger samarbeidsavtalen: Elkjøp og Karsten Warholm fortsetter det gode samarbeidet. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Karsten Warholm og Elkjøp forlenger samarbeidet: - Vi har vokst sammen

Verdensmester Karsten Warholm og Elkjøp startet samarbeidet i 2018, og når det nå var på tide å vurdere avtalen for begge parter, var det ingen tvil.
- Vi er glade for at vi nå forlenger avtalen med Warholm-teamet, forteller Marius Klemo, Brand og Digitalsjef i Elkjøp Norge.


Etter de siste årene med aktiviteter med både Karsten, trener Leif Olav Alnes og manager og mamma Kristine Haddal, har vi vokst sammen på et finurlig vis. Og dette gir verdi for begge parter, sier Klemo.

Warholm vil jobbe med samarbeidspartnere det «klaffer» med

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid de siste årene, og sammen har vi gjort mange og ulike aktiviteter. Både fra stunts som er rent produktfokuserte, til aktiviteter som innebærer søkelys på digitalt utenforskap og samhold innen gaming. Jeg kan med hånden på hjertet si at teamet vi har fått jobbe med, er utrolig dyktige og helt ærlig – veldig fine folk, sier Karsten Warholm.

Warholm forteller at han er glad for at avtalen nå forlenges.

- Når man har en samarbeidspartner det «klaffer» med, og begge ser viktigheten av dette, da er det klart man blir fornøyd når man kan fortsette, legger han til.

Spennende tid i møte

Med et nytt år, en forlengelse av samarbeidet med Warholm, et nyetablert partnerskap med olympisk sølvvinner Eivind Henriksen – er Klemo ekstatisk over tiden som ligger foran.

- Nå har vi gått inn i et nytt år, corona-restriksjonene endrer seg fortløpende og det er uten tvil tiden for å se både lyst og positivt på tiden som ligger foran. Vi har spennende planer sammen med våre samarbeidspartnere og det at vi nå har landet en forlengelse av denne avtalen gjør oss veldig stolte, forteller han. 

Og med et glimt i øyet legger han til:

- Vi kan selvsagt ikke bevise påvirkningen vi har hatt på hverandre, med tanke på at Karsten både har satt verdensrekord og vunnet OL, mens Elkjøp har oppnådd rekordresultater i den tiden vi har hatt et pågående samarbeid. Men vi satser uten tvil på at videreføring av samarbeidet skal fortsette å gi nye rekorder for begge parter.

Stort engasjement internt


Internt i Elkjøp har det vært et stort engasjement å følge Warholms karriere, og det har skapt god stemning hver gang aktiviteter sammen med verdensmesteren har vært satt i gang.

- Sist vi samlet både Warholm og Henriksen sammen, var på et fysisk møte høsten 2021. Da var vi samlet med varehussjefer fra hele landet, og selvsagt med trener Leif Olav. Da sto de tre på scenen og svarte velvillig, og med humor, på hvordan vi kan ta lærdom av deres måte å tenke på for å lykkes. Og det er nettopp det som er kult, når vi kan lære av våre samarbeidspartnere utover innholdet vi lager sammen, sier Klemo.

Emner

Kategorier


Elkjøp Norge omsatte varer og tjenester for over 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge har vi i dag 153 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi over 3000 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway