Gå videre til innhold
Kjempesuksessen Chromecast endelig på plass i butikken

Pressemelding -

Kjempesuksessen Chromecast endelig på plass i butikken

Google Chromecast har solgt i bøtter og spann siden den ble lansert på nett. Torsdag 10. april er hele Norges nye favorittdings endelig på plass i butikken.

Chromecast, den lille oppfinnelsen som gjør det lekende lett å få sitt yndlingsinnhold fra nett direkte på TV-en, be en umiddelbart hit da den endelig ble lansert i Norge i mars.

Så populær ble nyvinningen at Elkjøp, som sammen med Lefdal var de eneste som fikk selge den offisielle utgaven helt fra starten, rett og slett var i ferd med å bli utsolgt.

- Pågangen etter Chromecast har så å si vært uten sidestykke siden lanseringen og salget tok av umiddelbart etter at vi hadde lagt produktet ut for salg på nett. Vi så raskt at vi ble nødt til å bestille en ny ladning på 40.000 eksemplarer for ikke å gå helt tomme, sier innkjøpsdirektør for Lyd og Bilde i Elkjøp, Andreas Westgaard.

Den norske utgaven av Chromecast har til nå kun vært mulig å kjøpe via nett, men torsdag 10. april dukker den endelig opp også i butikken.

- Butikkene våre har allerede hatt besøk av mange som har vært på utkikk etter Chromecast og nå er endelig Googles nye bestselger på plass i våre varehus også. Kunder kan også bestille på nett og hente i butikk ved hjelp av vår Collect@Store-løsning, sier Westgaard.  

Chromecast, som man kan plugge inn i alle TV-er som har en HDMI-inngang, styres enkelt ved hjelp av smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC.

Med Chromecast får man blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube, og det vil i tiden fremover dukke opp en rekke applikasjoner og tjenester til nyvinningen.

Oppfinnelsen fra Google tar bare noen få minutter å sette opp og er veldig enkel i bruk. Prisen er i tillegg lav og hos Elkjøp koster den kun 290 kroner .


Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway