Gå videre til innhold
Kreftavdelingen ved Ullevål fikk 47 TV-er i gave

Pressemelding -

Kreftavdelingen ved Ullevål fikk 47 TV-er i gave

Da Elkjøp-butikken skulle bytte ut 47 TV-er under en oppussing fikk en tidligere kreftsyk ansatt en idé. Nå er alle TV-ene på plass på kreftavdelingen på Ullevål.

Varehuset på Lørenskog skulle pusse opp den store TV-veggen i lokalet sitt og tok dermed ned de 47 skjermene  som hang der.

Da spørsmålet meldte seg om hva man skulle gjøre med apparatene, fikk en ansatt ved varehuset en idé.

- Logistikk-sjefen vår Christian, som var borte fra jobben i rundt et år med kreft og fikk behandling ved Ullevål sykehus, spurte om vi ikke kunne donere skjermene til kreftavdelingen der. Vi syns det var et flott forslag og torsdag morgen kjørte vi alle TV-ene ned dit, forteller Kristian Pedersen, som er varehussjef på Lørenskog.

Det var Christian selv som stod for avleveringen av TV-ene, og for ham ble det en meget spesiell opplevelse.

- Jeg tror nok man kan si at det var den beste dagen i mitt liv. Jeg har jo selv tilbrakt mye tid på avdelingen og kjenner mange av dem som jobber der, så det å få kunne gi et lite bidrag til at tilværelsen der blir en tanke bedre var virkelig stort for meg. De smilte virkelig da jeg kom rullende med TV-ene, sier Christian.

På kreftavdelingen ved Ullevål har de lenge vurdert å gå til innkjøp av nye TV-er. Gaven fra Christian og varehuset hans kom dermed godt med.

- Dette ble en meget hyggelig formiddag. Pasientene ble både overrasket og glade, og jeg må jo si det var en veldig god idé fra Christian. Budsjettene her kan til tider være litt trange, så det hadde ikke vært lett å få til dette på annet vis. Dette kommer til å være en fin adspredelse for dem på avdelingen her, sier Ragnhild Mæhle Kaurin, seksjonsleder for sengeposter ved avdeling for kreftbehandling.

I tillegg til TV-ene som går til kreftavdelingen vil barneavdelingen ved Ullevål sykehus motta 10 skjermer i gave.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway