Gå videre til innhold
Lokale fotballhelter på FIFA-coveret stiller selv på lanseringen

Pressemelding -

Lokale fotballhelter på FIFA-coveret stiller selv på lanseringen

Endelig kommer en ny utgave av fotballspillet FIFA, denne gang med lokale norske fotballhelter på coveret. Møt spillerne i levende live og få deres autografer på lanseringsdagen!

Torsdag 25. september slippes årets fotballspillnyhet ”FIFA 15 Club Edition”, og denne gang har norske lokale fotballhelter fått plass på forsiden av spillets cover.

Supporterne til 12 av klubbene i Eliteserien har fått stemt frem sine favoritter og nå dukker de heldige utvalgte spillerne opp på fremsiden av det nye FIFA-spillet i en begrenset periode.

De dukker også opp i levende live når spillet skal lanseres, og fans vil da få mulighet til å få hilse på sine helter, samt å få signert det nye FIFA-spillet av den aktuelle spilleren.

Den utvalgte spilleren på hvert sted vil være til stede fra 17.00 torsdag 25. september, unntatt i Skien og i Sarpsborg, der spilleren vil dukke opp henholdsvis 26. september klokken 17.00 og 4. oktober klokken 14.00.  

(Se vedlagt liste helt nederst på siden, med hvilke spillere som er valgt ut samt sted for lanseringene)


Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway