Følg Elkjøp Norge

Lokale fotballhelter på FIFA-coveret stiller selv på lanseringen

Pressemelding   •   sep 16, 2014 07:00 CEST

Endelig kommer en ny utgave av fotballspillet FIFA, denne gang med lokale norske fotballhelter på coveret. Møt spillerne i levende live og få deres autografer på lanseringsdagen!

Torsdag 25. september slippes årets fotballspillnyhet ”FIFA 15 Club Edition”, og denne gang har norske lokale fotballhelter fått plass på forsiden av spillets cover.

Supporterne til 12 av klubbene i Eliteserien har fått stemt frem sine favoritter og nå dukker de heldige utvalgte spillerne opp på fremsiden av det nye FIFA-spillet i en begrenset periode.

De dukker også opp i levende live når spillet skal lanseres, og fans vil da få mulighet til å få hilse på sine helter, samt å få signert det nye FIFA-spillet av den aktuelle spilleren.

Den utvalgte spilleren på hvert sted vil være til stede fra 17.00 torsdag 25. september, unntatt i Skien og i Sarpsborg, der spilleren vil dukke opp henholdsvis 26. september klokken 17.00 og 4. oktober klokken 14.00.  

(Se vedlagt liste helt nederst på siden, med hvilke spillere som er valgt ut samt sted for lanseringene)


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.