Gå videre til innhold
LSK og Elkjøp tar ''en Barcelona''

Pressemelding -

LSK og Elkjøp tar ''en Barcelona''

Elkjøp blir hovedsponsor for Lillestrøm fotball de neste to årene. Draktplassen gis bort til et veldedig formål.

I dag blir det kjent at Elkjøp skal være hovedsponsor for LSK i to år fremover. Vi gjør imidlertid en vri, og gir bort sponsorplassen på spillerdrakten til Røde Kors og Vann for livet; et prosjekt Elkjøp har støttet siden 2008.

Barcelona har i flere år profilert et veldedig formål på sine drakter. Gjennom å gjøre som storklubben håper Elkjøp og Lillestrøm å skaffe oppmerksomhet og kjennskap til Vann for livet.

- Vi er opptatt av at dette skal være et synlig og engasjerende sponsorat. Vi håper at vi sammen med LSK, deres spillere, støttespillere og fans får løftet fram en viktig sak og samtidig generere mer midler enn tidligere, sier Ronny Blomseth, konsernsjef i Elkjøp Nordic AS.

Tette bånd

De siste årene har Elkjøp vært Vann for livets største samarbeidspartner, og støttet prosjektet med åtte millioner kroner. Elkjøp har også tidligere vært hovedsponsor for Lillestrøm. Nå forenes de to:

- LSK og Elkjøp har alltid hatt tette bånd. De siste årene har Elkjøp og Vann for livet hatt det samme. Vi er utrolig glade for at vi nå får kombinert våre hjertesaker. Det er første gangen dette gjøres i Norge og vi er stolte og glade for å ha fått til dette, sier Blomseth.

Også i  Lillestrøm er det stor stolthet knyttet til den nye avtalen.

- Det er uten tvil mitt stolteste øyeblikk i mine 13 år i LSK, sier markedsdirektør Robert Lauritsen.

- Å kunne få lov til å være først i Norge med å promotere en veldedig sak på LSKs drakter er noe vi har drømt om lenge. At Elkjøp nå gir oss muligheten til å gi bort draktplassen til “Vann for livet” er fantastisk bra, sier markedsdirektør Robert Lauritsen.

Les mer om prosjektet og avtalen på
www.vannforlivet.no og www.lsk.no

-----------------------------------------

FAKTA, ELKJØP + LSK = Vann for livet

- Vann for livet-prosjektet bygger brønner på landsbygda i flere land i Afrika. Rent vann er livsnødvendig og selve grunnlaget for utvikling. En brønn med rent vann gir bedre helse, tid til utdanning, lek og mulighet til å drive med inntekstgivende arbeid. I dag mangler over en milliard mennesker tilgang til vann.

- Som den første norske fotballklubben vil LSK i 2012-sesongen promotere et veldedig formål på hovedsponsorplassen på spillerdrakten. Dette gjøres i samarbeid med hovedsponsor Elkjøp.

- Elkjøp har vært den største bidragsyteren til Vann for livet siden 2008 og samlet inn over åtte millioner kroner. Elkjøp ønsker nå å løfte dette ytterligere gjennom samarbeidet med Lillestrøm fotballklubb.

- Elkjøp har gitt bort plassen på skjortene til Vann for livet, samt at prosjektet vil vises gjennom profilering på stadion. Vi har dessuten planlagt en rekke aktiviteter for å øke innsamlingen; blant annet vil 10 kroner per solgte billett og en andel av salget fra kiosk og supportereffekter går til Vann for Livet. Man vil også finne bøsser på stadion, eller kunne donere direkte på nett.

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner. Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter. Ca 7.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway