Gå videre til innhold
Mobilselskapet ice.net i gang i Norge - Elkjøp med på laget

Pressemelding -

Mobilselskapet ice.net i gang i Norge - Elkjøp med på laget

Fra mandag 15. juni får Elkjøp-kundene mulighet til å velge en splitter ny mobilaktør. Da går nemlig startskuddet for ice.net sin ferske satsning.

De etablerte telefonselskapene i Norge har fått en ny konkurrent for nå er aktøren ice.net på plass med sine mobiltjenester.

Elkjøp vil være den eneste butikkjeden som vil føre nykommerens abonnementer.

- Flest mulig tilbydere og konkurranse er alltid bra for kundene våre, det betyr helt enkelt mer å velge i og lavere priser. Vi er kjempefornøyd med å ha fått på plass avtalen med ice.net, og dermed kan tilby folk alle de store operatørene, sier nordisk salgsdirektør Torfinn Halvorsrud hos Elkjøp.

ice.net vil fra 15. juni tilby sine kunder 4 gigabyte data samt fri tale og sms til 199 kroner i måneden, et tilbud som absolutt tåler å sammenlignes med det man finner ellers på det norske markedet.

For Elkjøps del betyr det nye samarbeidet med ice.net at kundene har større valgmuligheter enn noen gang - både når det gjelder mobilmodell og valg av operatør.

- I dag selges ca 1 av 3 mobiltelefoner gjennom våre butikker i Norden. Utvalget av telefoner er allerede stort hos oss, og det er viktig for kunden at også valgmulighetene på operatørsiden er så gode som mulig, sier Halvorsrud.

ice.net har lenge vært Norges ledende aktør innen mobilt bredbånd. Med sin nye satsning innen rene mobilabonnementer styrkes selskapets posisjon betydelig.

- Vi er meget fornøyde over å utvide vårt samarbeid med Elkjøp. ice.net har i flere år jobbet godt med Elkjøp rundt vår mobile bredbåndssatsing, og nå ser vi frem til neste kapittel når vi lanserer mobiltjenester med elektronikkjeden med på laget, sier administrerende direktør hos den ferske mobiloperatøren, Eivind Helgaker.

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway