Følg Elkjøp Norge

Mobilselskapet ice.net i gang i Norge - Elkjøp med på laget

Pressemelding   •   jun 15, 2015 14:45 CEST

Fra mandag 15. juni får Elkjøp-kundene mulighet til å velge en splitter ny mobilaktør. Da går nemlig startskuddet for ice.net sin ferske satsning.

De etablerte telefonselskapene i Norge har fått en ny konkurrent for nå er aktøren ice.net på plass med sine mobiltjenester.

Elkjøp vil være den eneste butikkjeden som vil føre nykommerens abonnementer.

- Flest mulig tilbydere og konkurranse er alltid bra for kundene våre, det betyr helt enkelt mer å velge i og lavere priser. Vi er kjempefornøyd med å ha fått på plass avtalen med ice.net, og dermed kan tilby folk alle de store operatørene, sier nordisk salgsdirektør Torfinn Halvorsrud hos Elkjøp.

ice.net vil fra 15. juni tilby sine kunder 4 gigabyte data samt fri tale og sms til 199 kroner i måneden, et tilbud som absolutt tåler å sammenlignes med det man finner ellers på det norske markedet.

For Elkjøps del betyr det nye samarbeidet med ice.net at kundene har større valgmuligheter enn noen gang - både når det gjelder mobilmodell og valg av operatør.

- I dag selges ca 1 av 3 mobiltelefoner gjennom våre butikker i Norden. Utvalget av telefoner er allerede stort hos oss, og det er viktig for kunden at også valgmulighetene på operatørsiden er så gode som mulig, sier Halvorsrud.

ice.net har lenge vært Norges ledende aktør innen mobilt bredbånd. Med sin nye satsning innen rene mobilabonnementer styrkes selskapets posisjon betydelig.

- Vi er meget fornøyde over å utvide vårt samarbeid med Elkjøp. ice.net har i flere år jobbet godt med Elkjøp rundt vår mobile bredbåndssatsing, og nå ser vi frem til neste kapittel når vi lanserer mobiltjenester med elektronikkjeden med på laget, sier administrerende direktør hos den ferske mobiloperatøren, Eivind Helgaker.

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.