Gå videre til innhold
Nå kommer endelig salgssuksessen Google Chromecast til Norge

Pressemelding -

Nå kommer endelig salgssuksessen Google Chromecast til Norge

Chromecast har blitt en stor suksess i USA, og nå kommer Google-nyheten til Norge. Slik gjør du TV-en din smartere på 1-2-3.

Google og Elkjøp kan onsdag melde at Chromecast, den lille oppfinnelsen som gjør det lekende lett å få ditt yndlingsinnhold fra nett direkte på TV-en din, har nå kommet til Norge.

Chromecast, som du kan plugge inn i alle TV-er som har en HDMI-inngang, styrer du enkelt ved hjelp av din smarttelefon, ditt nettbrett eller din bærbare PC.

Med din Chromecast får du blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube. I tillegg vil man i tiden fremover få tilgang til en rekke applikasjoner og tjenester.

Oppfinnelsen fra Google tar bare noen få minutter å sette opp og er veldig enkel i bruk. Prisen er i tillegg lav og hos Elkjøp vil nyvinningen kun koste 290 kroner .

- Chromecast er den enkleste måten å få ditt yndlingsinnhold fra internett til TV-en på. Det bør være enkelt for alle å kunne se sine favoritter på TV-er uansett hvor man er, og vi har nå den glede av å lansere Chromecast i en rekke land over hele verden, sier Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgjengelig for salg på nett, blant annet på Elkjop.no, og vil være på plass i Elkjøp-butikker i første halvdel av april i år.Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway