Gå videre til innhold
Nå kommer endelig salgssuksessen Google Chromecast til Norge

Pressemelding -

Nå kommer endelig salgssuksessen Google Chromecast til Norge

Chromecast har blitt en stor suksess i USA, og nå kommer Google-nyheten til Norge. Slik gjør du TV-en din smartere på 1-2-3.

Google og Elkjøp kan onsdag melde at Chromecast, den lille oppfinnelsen som gjør det lekende lett å få ditt yndlingsinnhold fra nett direkte på TV-en din, har nå kommet til Norge.

Chromecast, som du kan plugge inn i alle TV-er som har en HDMI-inngang, styrer du enkelt ved hjelp av din smarttelefon, ditt nettbrett eller din bærbare PC.

Med din Chromecast får du blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube. I tillegg vil man i tiden fremover få tilgang til en rekke applikasjoner og tjenester.

Oppfinnelsen fra Google tar bare noen få minutter å sette opp og er veldig enkel i bruk. Prisen er i tillegg lav og hos Elkjøp vil nyvinningen kun koste 290 kroner .

- Chromecast er den enkleste måten å få ditt yndlingsinnhold fra internett til TV-en på. Det bør være enkelt for alle å kunne se sine favoritter på TV-er uansett hvor man er, og vi har nå den glede av å lansere Chromecast i en rekke land over hele verden, sier Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgjengelig for salg på nett, blant annet på Elkjop.no, og vil være på plass i Elkjøp-butikker i første halvdel av april i år.Related links

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Sebina Stegavik

Sebina Stegavik

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Norge 450 57 737

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway