Gå videre til innhold
Nå koster LGs syltynne super-TV under 20.000 kroner

Pressemelding -

Nå koster LGs syltynne super-TV under 20.000 kroner

Sylkarpt bilde, superslank buet skjerm som kun er 4,3 millimeter tjukk og en pris som har stupt det siste året. Nå er LGs nye OLED-TV klar for Norge.

LGs OLED-skjermer har lenge blitt ansett som noe av det ypperste man kan skaffe seg på TV-markedet.

Bildet er usedvanlig skarpt og lyssterkt, fargegjengivelsen uslåelig, designet stilrent og skjermen usedvanlig smal.

Nå kommer neste generasjons OLED fra LG, en 55-tommer stor buet Smart-TV som kun er 4,3 millimeter tjukk og som nå koster under 20.000 kroner.

- Inntil nå har OLED kanskje vært en TV mest myntet på entusiaster og teknologiinteresserte, folk som var villige og hadde mulighet til å bla opp litt ekstra. Nå har prisen imidlertid kommet ned på et nivå som gjør det langt mer overkommelig for veldig mange av våre kunder, sier kategoridirektør på Lyd & Bilde hos Elkjøp, Andreas Westgaard.

Les mer om LGs nye OLED-TV her!

Koreanske LG er foreløpig den eneste aktøren som produserer OLED-skjermer i større skala, og deres nye TV-skjerm kommer blant annet med operativsystemet webOS, som gir brukeren mulighet til å ta opp TV-programmet, se film og strømme det innholdet hun eller han måtte ønske.

LGs nye OLED er utstyrt med innebygget Wi-Fi, og man har også muligheten til å dele innhold rett fra en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC.

- For bare 3-4 måneder siden kostet OLED-skjermene fra LG over det tredobbelte av den prisen vi kan tilby nå, så her har prisene virkelig stupt i det siste. Her får man rett og slett veldig mye TV-kvalitet for hver eneste kroner, sier Westgaard.

LGs nye OLED kommer med det som kalles "Magic Remote", som gir TV-titterne mulighet til å styre TV-skjermen med stemmen eller med håndbevegelser.

Man har også såkalt "dual play", en løsning som gjør at to personer kan se ulikt innhold på hele skjermen på samme tid, dersom de har på seg 3D-briller.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway