Gå videre til innhold
Nå koster LGs syltynne super-TV under 20.000 kroner

Pressemelding -

Nå koster LGs syltynne super-TV under 20.000 kroner

Sylkarpt bilde, superslank buet skjerm som kun er 4,3 millimeter tjukk og en pris som har stupt det siste året. Nå er LGs nye OLED-TV klar for Norge.

LGs OLED-skjermer har lenge blitt ansett som noe av det ypperste man kan skaffe seg på TV-markedet.

Bildet er usedvanlig skarpt og lyssterkt, fargegjengivelsen uslåelig, designet stilrent og skjermen usedvanlig smal.

Nå kommer neste generasjons OLED fra LG, en 55-tommer stor buet Smart-TV som kun er 4,3 millimeter tjukk og som nå koster under 20.000 kroner.

- Inntil nå har OLED kanskje vært en TV mest myntet på entusiaster og teknologiinteresserte, folk som var villige og hadde mulighet til å bla opp litt ekstra. Nå har prisen imidlertid kommet ned på et nivå som gjør det langt mer overkommelig for veldig mange av våre kunder, sier kategoridirektør på Lyd & Bilde hos Elkjøp, Andreas Westgaard.

Les mer om LGs nye OLED-TV her!

Koreanske LG er foreløpig den eneste aktøren som produserer OLED-skjermer i større skala, og deres nye TV-skjerm kommer blant annet med operativsystemet webOS, som gir brukeren mulighet til å ta opp TV-programmet, se film og strømme det innholdet hun eller han måtte ønske.

LGs nye OLED er utstyrt med innebygget Wi-Fi, og man har også muligheten til å dele innhold rett fra en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC.

- For bare 3-4 måneder siden kostet OLED-skjermene fra LG over det tredobbelte av den prisen vi kan tilby nå, så her har prisene virkelig stupt i det siste. Her får man rett og slett veldig mye TV-kvalitet for hver eneste kroner, sier Westgaard.

LGs nye OLED kommer med det som kalles "Magic Remote", som gir TV-titterne mulighet til å styre TV-skjermen med stemmen eller med håndbevegelser.

Man har også såkalt "dual play", en løsning som gjør at to personer kan se ulikt innhold på hele skjermen på samme tid, dersom de har på seg 3D-briller.

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway