Følg Elkjøp Norge

Pinell tilbakekaller GO- og GO+-radioer

Pressemelding   •   sep 10, 2015 14:00 CEST

Pinell tilbakekaller alle radioer av modellen GO og GO+ som er solgt mellom mai 2013 og september 2015.


Årsaken er en produksjonsfeil i batteriet hos en tredjeparts leverandør, som i sjeldne tilfeller kan forårsake overoppheting.

Totalt kjenner Pinell til at feilen har oppstått i 14 av 50.000 solgte radioer av denne typen. All den tid kundesikkerhet alltid er øverste prioritet for leverandøren, har de frivillig besluttet å tilbakekalle produktet.

Pinell ber dermed sine kunder om å trekke ut stikkontakten på sin GO/GO+, slutte å bruke radioen og følge instruksjonene for tilbakelevering nedenfor.

Alle kunder vil få skiftet ut batteriet på sin GO/GO+-radio, og få returnert radioen med helt nytt batteri.

Det nye batteriet er utviklet og levert av den norske leverandøren Hans H. Schive AS. Tilbakekallingen og returprogrammet omfatter bare modellene Pinell GO og GO+.


Instruksjoner for returprogram:

 • Gå inn på www.pinell.no og følg lenken til informasjon om returprogrammet
 • Les instruksjonene og fyll ut skjemaet. Hvis du har mer enn én radio, fyller du ut skjemaet en gang for hver av dem
 • Når du er ferdig får du opp en postlapp med forhåndsbetalt porto som du skriver ut
 • Pakk radioen din forsvarlig i en eske, klistre på postlappen og lever den på nærmeste postkontor
 • Batteriet vil bli skiftet ut og du vil få radioen din tilbake i forbedret versjon. Hvis du har ytterligere spørsmål rundt returprosessen, kan du kontakte Pinell på tlf: 22 74 88 40


  Mer informasjon om de nye batteriene:
 • Batteriene er konstruert med tanke på optimal energitetthet, livstid, robusthet og sikkerhet. Battericellene er av ypperste industriell kvalitet og produseres av Panasonic i Japan. Panasonic er en av verdens aller største og mest respekterte produsenter av Li-Ion batterier.

  Hans H. Schive AS har levert batteriløsninger i mer enn 30 år og er i dag en betydelig leverandør av standard og skreddersydde batteriløsninger til olje- og offshore, samt til industri- og forsvarsapplikasjoner.

  Se mer informasjon om kundesupport på www.pinell.no

  Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 29,8 milliarder i regnskapsåret 2014/15. Driftsresultatet var NOK 947 millioner.

  Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

  Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

  Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.