Følg Elkjøp Norge

Playstation 4 før jul? Nå får du ny sjanse

Pressemelding   •   des 12, 2013 11:22 CET

I morgen, fredag 13. desember, dukker det opp en ny mulighet for dem som vil skaffe seg en Playstation 4. Tilgangen på konsollen er imidlertid også denne gang svært begrenset.

Det er slett ikke alltid fredag den 13. er en ulykkesdag. For dem som er ute etter en ny Playstation 4 kan datoen denne gang bli en positiv overraskelse.

- Vi har lykkes i å få tak i et nytt parti konsoller som legges ut for salg i morgen. De som ikke fikk sikret seg nyheten ved lansering 29. november, får dermed en ny mulighet før jul, sier André Hesselroth, salgssjef i Elkjøp Norge.

Les også: Svært begrenset tilgang på Playstation 4

Fredagens parti selges imidlertid kun sammen med det nye spillet "Killzone: Shadow Fall".

- På lanseringsdato stilte folk seg i kø ved varehusene allerede kvelden før for å sikre seg en ny PS4. Vi forventer det samme nå, og av hensyn til de som stiller seg i kø denne gangen, åpnes det ikke for nettsalg, sier Hesselroth.

Antallet Playstation 4 som ble solgt ved lansering var begrenset, og denne gang blir enda færre konsoller lagt ut for salg.

NB: Spillet "Killzone: Shadow Fall" har 18 års aldersgrense.

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.