Gå videre til innhold
Skiltkluss i Bodø ble riksdekkende nyheter

Pressemelding -

Skiltkluss i Bodø ble riksdekkende nyheter

Nye butikkskilt er vanligvis ikke det som preger nyhetsbildet. Men stokker man om litt på bokstavene i et kjent og kjært merkenavn, kan veien til spaltene likevel bli kort.

Elkjøps varehus i Bodø monterte nylig sitt splitter nye skilt over inngangen til butikken - en hendelse man skulle tro ville gå relativt upåaktet hen.

Men en skiltmontør som var litt for rask på labben, og en tilfeldig forbipasserende med et mobilkamera, gjorde at Bodø-butikken plutselig ble riksdekkende nyheter

- Montøren som hang opp skiltet ville se om alt passet og satte først alt på plass uten å tenke på rekkefølgen. Skiltet kan ikke ha hengt slik i mer enn noen få minutter, men noen rakk altså å knipse et bilde av det hele likevel, sier varehussjef ved Elkjøp Bodø, Michael Hanssen.

Bildet havnet etter hvert på Facebook og ble senere snappet opp av TV 2s nettsider, VG.no og ABC Nyheter, som alle syns bokstavklussingen var av det artige slaget.

- Det at man ikke greier å konsentrere seg hundre prosent og kanskje bommer litt i nærheten av så mange knakende gode tilbud og spennende produkter, går det saktens an å ha forståelse for, sier kommunikasjonssjef i Elkjøp, Øystein Schmidt. 

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway