Gå videre til innhold
Slik unngår du elektro-krise i sommer

Pressemelding -

Slik unngår du elektro-krise i sommer

Det er ikke bare hud, hår og negler som må passes på i ferien. Dine elektriske produkter trenger også omsorg og beskyttelse.

Det er høysesong for skader på mobiler, kameraer og PCer på grunn av varm sol, små sandkorn, vann og fukt. Derfor er det viktig å ta ekstra godt vare på dine elektriske produkter når du skal ut for å nyte sommeren, eller haster unna sommerregnet.

Glohete produkter

Mobiler, kameraer, nettbrett og PCer tar stor skade av den varme sola fordi de inneholder elektronikk som utvikler varme ved bruk. De fleste bruksanvisninger sier at arbeidstemperatur er 0-40 grader.

Overoppheting er et av de største problemene som man må være var på. Produktene er også ofte mørke eller svarte, noe som gjør at de absorberer varmen ekstra. Dette gjør at batteriene brenner fort ut på dine hverdagsprodukter.

Dette gjelder også GPS, så det er lurt å ta den med deg om bilen din skal stå ute i sola over flere timer.

Beskytt med bæreveske

For å unngå vannskader, oppheting og sandkorn som kommer til på de utroligste steder er det et godt tips å bruke bærevesker. Dette får du i et stort utvalg til både PC, kamera, mobil og nettbrett hos Elkjøp.

Med bærevesker, mobilsokker og annet tilleggsutstyr er mye gjort for å unngå skade. Hold produktene dine unna sand, sol, saltvann og annen væske.

Enkle triks

Det er grep du kan gjøre allerede i dag som er med på å beskytte mobilen, iPaden og MP3-spilleren mot sommerens uforutsigbare vær. Har du en gjennomsiktig plastpose og teip, eventuelt en plastpose med lukkemekanisme, kommer du langt.

Dette er en enkel måte å beskytte produktene dine mot regn, bølgesprut og sand. Bare putt mobilen i posen og vips - så er den beskyttet frem til du har skaffet deg riktig utstyr.

Og ja - nettbrettet kan fint brukes gjennom plasten.

Tips fra Elkjøps Facebook-følgere

Mange har allerede tatt forholdsregler for å beskytte sine produkter og deler de gjerne. Her er noen få enkle tips fra Elkjøps egne Facebook-følgere:

  • Bruk veske
  • Legg mobilen i skyggen
  • Heldekkende beskyttelsesfilm til din smarttelefon
  • Silikondeksel som beskytter mot varme
  • Trygghetsavtalen hos Elkjøp

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 7.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway