Følg Elkjøp Norge

Søker unge produkttestere til sommerjobb

Pressemelding   •   mai 06, 2014 07:00 CEST

Hele 7 av 10 forbrukere sier de stoler på produkttester som andre har foretatt. Nå søker Elkjøp to unge produkttestere til sommerjobb.

Hvem lytter man til før man skal gå til innkjøp av et nytt produkt? Oftere og oftere er svaret på det spørsmålet "andre forbrukere".

Undersøkelser viser nemlig at 7 av 10 av oss stoler på produkttester foretatt av andre*, mens 9 av 10 oppgir at de lar seg påvirke av slike tester**.

- Våre kunder liker å lytte til hva andre syns og derfor søker vi nå to unge personer som i sommer får sjansen til å fortelle hele Norge hvilke av våre produkter som er best i test. For å lande jobben må du kunne levere rapporter i form av tekst, bilder og ferdig redigert film. Dersom du greier å få til en gøyal blanding av god kvalitet og en solid dose kreativ humor er jobben din, sier kommunikasjonsdirektør Åshild Indresøvde i Elkjøp.

Og at produkttesting er noe nordmenn syns det er gøy å drive med har man klare bevis på fra tidligere.

- Vi kjører regelmessige opplegg der alle elektronikkinteresserte som har lyst får anledning til å teste produktene våre og si sin ærlige mening. Det kjøres igang nye tester hver eneste måned og på det meste har det meldt seg nesten 1.500 mennesker til tjeneste for å teste et produkt. Så mye tyder på at mange syns dette er artig, sier Indresøvde.

For å få sommerjobben som produkttester må du være mellom 17 og 25 år, være flink til å skrive og kunne stå for både vanlige og levende bilder.

Gå inn på Instagram @elkjop_no, ta en selfie og tagg bildet eller filmsnutten du har laget med #sommerjobbelkjøp2014. 

Du kan også sende en søknad til instagram@elkjop.no og legge ved filmen eller bildet ditt i e-posten. Søknadsfristen er 18. mai.

* Undersøkelse gjennomført av Nielsen i 2012, 28.000 respondenter i 56 land

** Undersøkelse foretatt av Dimensional Research for Zendesk i 2013, 1.046 respondenter

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.