Gå videre til innhold
I år vil mange nordmenn finne spillkonsoller, smarttelefoner og hodetelefoner under juletreet.
I år vil mange nordmenn finne spillkonsoller, smarttelefoner og hodetelefoner under juletreet.

Pressemelding -

Spoiler alert: Dette får nordmenn til jul i år

Tradisjonen tro er elektronikk blant de mest populære julegavene under juletreet til nordmenn. Spillkonsoller og smarttelefoner er veldig populært, men også hodetelefoner ligger høyt på ønskelisten.

Hvis du er gira på elektronikk, er det bare å glede seg til julaften!

Administrerende direktør Fredrik Tønnesen, vet bedre enn de fleste hva nordmenn ønsker seg – og får – til jul. Spillkonsoller har historisk sett vært en av de største julegavefavorittene hos elektrokjeden og det er Elkjøp-sjefen forberedt på.

- Basert på våre salgstall frem til i dag, kan jeg avsløre at under mange juletrær i år vil man finne hodetelefoner, DAB+-radioer, de nyeste smarttelefonene og spillkonsoller som vi har sikret ekstra god tilgjengelighet på i år, sier Tønnesen.

Han fremhever også bølgen av lekre smartklokker fra kjente merker som Emporio Armani, Fossil og Michael Kors som er populære gaver i år.

Nettbrett og VR står høyt på ønskelisten

Det er ikke bare telefoner som de nye iPhone 8 og iPhone X, samt spillkonsoller som ligger høyt på ønskelistene til nordmenn.

- Vi ser at iPad gjør et comeback og vil glede mange denne romjulen. Nettbrett kan gi underholdning til hele familien, så det er ingen tvil om at disse faller i smak også i år. VR kommer også for fullt i år og spesielt Playstation VR ser vi er populært. Vi tror det blir mye moro rundt om i norske hjem denne julen i den virtuelle verden, sier Fredrik Tønnesen.

Tønnesen minner også om at hvis man skulle få en julegave fra Elkjøp som ikke faller i smak, eller man får to av samme vare, tilbyr elektrokjeden utvidet bytterett helt til 24. januar.

Administrerende direktør for Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen. Foto: Elkjøp Nordic


Her er Elkjøp sine mest populære julegaver i år:

1)Tilbehør til mobil, som Powerbanks og Popsockets

2)Hodetelefoner, særlig fra BOSE og SONY

3)Trådløse høyttalere, spesielt Sonos Play:1

4)DAB+-radioer

5)Smarttelefoner, spesielt iPhone 8 og iPhone X

6)Nettbrett, spesielt iPad

7)Smartklokker fra kjente designere som Armani og Michael Kors, samt Fitbit Charge 2

8)Spillkonsoller, spesielt PlayStation 4, PlayStation VR og Nintendo Switch

9)Droner i alle prisklasser og fasonger

10)Gaming-tilbehør som mus, headset, tastatur og tilbehør som klær, capser, ryggsekker og spillfigurer.

11)Mobilprintere som HP Sprocket

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 34,2 milliarder i regnskapsåret 2016/17. Driftsresultatet var NOK 1.006 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Kristian Willanger

Kristian Willanger

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver, Elkjøp Nordic 995 07 041

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway