Gå videre til innhold
Starter iPhone 6-salget minuttet etter midnatt

Pressemelding -

Starter iPhone 6-salget minuttet etter midnatt

Fredag 26. september er nye iPhone 6 på plass i butikken. Er man virkelig ivrig trenger man slett ikke vente til daggry for å få tak i nyheten.

Lanseringene av nye iPhone-modeller pleier som regel alltid å få mye oppmerksomhet, og mange er ivrige på å skaffe seg mobilnyhetene fra Apple så fort de kommer i butikken.

Og denne gang trenger ikke entusiastene vente et eneste minutt lenger enn nødvendig. Klokken 00.01 natt til fredag åpner nemlig salget av den nye iPhone ved utvalgte Elkjøp-butikker i Østlandsområdet

- Vi opplever alltid stor pågang ved iPhone-lanseringer og har derfor bestemt oss for gi å kundene våre en mulighet til å få fatt i en av de nye telefonene allerede ved midnatt. Fire av våre butikker kommer til åpne for salg av iPhone 6 i det fredag 26. september er i gang, sier Torfinn Schau Halvorsrud, nordisk salgsdirektør på Telecom i Elkjøp.

Butikkene som starter iPhone 6-salget ved midnatt er Elkjøp Megastore Lørenskog, Elkjøp Skøyen, Elkjøp Express Hegdehaugsveien og Elkjøp Express Arkaden.

Hver butikk kommer til å ha 200 telefoner tilgjengelig for salg og det vil kun bli solgt én telefon per kunde.

- Vi har fått utrolig mange henvendelser fra spente nordmenn som tydeligvis gleder seg stort til den nye iPhone 6 er på plass i butikken. Den solide interessen skyldes nok blant annet at Apple denne gang presenterer en mobil som på mange måter virker å være en klar oppgradering fra forrige modell, sier Halvorsrud. 

iPhone 6 vil i denne omgang kun være mulig å kjøpe med binding av abonnement.

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway