Følg Elkjøp Norge

Starter iPhone 6-salget minuttet etter midnatt

Pressemelding   •   sep 25, 2014 12:30 CEST

Fredag 26. september er nye iPhone 6 på plass i butikken. Er man virkelig ivrig trenger man slett ikke vente til daggry for å få tak i nyheten.

Lanseringene av nye iPhone-modeller pleier som regel alltid å få mye oppmerksomhet, og mange er ivrige på å skaffe seg mobilnyhetene fra Apple så fort de kommer i butikken.

Og denne gang trenger ikke entusiastene vente et eneste minutt lenger enn nødvendig. Klokken 00.01 natt til fredag åpner nemlig salget av den nye iPhone ved utvalgte Elkjøp-butikker i Østlandsområdet

- Vi opplever alltid stor pågang ved iPhone-lanseringer og har derfor bestemt oss for gi å kundene våre en mulighet til å få fatt i en av de nye telefonene allerede ved midnatt. Fire av våre butikker kommer til åpne for salg av iPhone 6 i det fredag 26. september er i gang, sier Torfinn Schau Halvorsrud, nordisk salgsdirektør på Telecom i Elkjøp.

Butikkene som starter iPhone 6-salget ved midnatt er Elkjøp Megastore Lørenskog, Elkjøp Skøyen, Elkjøp Express Hegdehaugsveien og Elkjøp Express Arkaden.

Hver butikk kommer til å ha 200 telefoner tilgjengelig for salg og det vil kun bli solgt én telefon per kunde.

- Vi har fått utrolig mange henvendelser fra spente nordmenn som tydeligvis gleder seg stort til den nye iPhone 6 er på plass i butikken. Den solide interessen skyldes nok blant annet at Apple denne gang presenterer en mobil som på mange måter virker å være en klar oppgradering fra forrige modell, sier Halvorsrud. 

iPhone 6 vil i denne omgang kun være mulig å kjøpe med binding av abonnement.

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.