Gå videre til innhold
Starter iPhone 6-salget minuttet etter midnatt

Pressemelding -

Starter iPhone 6-salget minuttet etter midnatt

Fredag 26. september er nye iPhone 6 på plass i butikken. Er man virkelig ivrig trenger man slett ikke vente til daggry for å få tak i nyheten.

Lanseringene av nye iPhone-modeller pleier som regel alltid å få mye oppmerksomhet, og mange er ivrige på å skaffe seg mobilnyhetene fra Apple så fort de kommer i butikken.

Og denne gang trenger ikke entusiastene vente et eneste minutt lenger enn nødvendig. Klokken 00.01 natt til fredag åpner nemlig salget av den nye iPhone ved utvalgte Elkjøp-butikker i Østlandsområdet

- Vi opplever alltid stor pågang ved iPhone-lanseringer og har derfor bestemt oss for gi å kundene våre en mulighet til å få fatt i en av de nye telefonene allerede ved midnatt. Fire av våre butikker kommer til åpne for salg av iPhone 6 i det fredag 26. september er i gang, sier Torfinn Schau Halvorsrud, nordisk salgsdirektør på Telecom i Elkjøp.

Butikkene som starter iPhone 6-salget ved midnatt er Elkjøp Megastore Lørenskog, Elkjøp Skøyen, Elkjøp Express Hegdehaugsveien og Elkjøp Express Arkaden.

Hver butikk kommer til å ha 200 telefoner tilgjengelig for salg og det vil kun bli solgt én telefon per kunde.

- Vi har fått utrolig mange henvendelser fra spente nordmenn som tydeligvis gleder seg stort til den nye iPhone 6 er på plass i butikken. Den solide interessen skyldes nok blant annet at Apple denne gang presenterer en mobil som på mange måter virker å være en klar oppgradering fra forrige modell, sier Halvorsrud. 

iPhone 6 vil i denne omgang kun være mulig å kjøpe med binding av abonnement.

Emner

Tags


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,9 milliarder i regnskapsåret 2013/14. Driftsresultatet var NOK 1.146 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge 95703597

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi gir deg den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

I Norge består Elkjøp av 145 butikker.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene driver selskapet også de 27 konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2.500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway