Gå videre til innhold
Svært begrenset tilgang på Playstation 4

Pressemelding -

Svært begrenset tilgang på Playstation 4

Fredag 29. november lanseres Sonys nye spillkonsoll, Playstation 4, i Norge. Tilgangen på nyheten vil være svært begrenset.

- Alle Elkjøps varehus vil ha konsoller til lanseringen fredag. Imidlertid vil vi dessverre ikke kunne møte den forventede etterspørselen. De av våre kunder som ønsker seg Playstation 4 bør stå opp tidlig og stille seg i kø ved en av våre butikker, men selv da vil det ikke være noen garanti for at man får med seg en konsoll hjem. Vi forventer å være utsolgt innen kort tid, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss.

Store konsollanseringer har tradisjonelt vært forbundet med utfordringer knyttet til produkttilgang. PS4-lanseringen er intet unntak.

- De indikasjonene vi har fått tyder på at tilgangen på PS4-konsoller fra Sony vil være på nivå med etterspørselen i markedet først rundt midten av første kvartal 2014. Elkjøp vil imidlertid ha god tilgang på Playstation 3, sier Niss.

Elkjop.no tilbød en periode kunder å forhåndsbestille PS4-konsoller, men skal man har mulighet til å sikre seg en ny Playstation fredag er eneste mulighet å besøke et av våre varehus.

De som forhåndsbestilte konsoller vil motta disse til avtalt tid.  

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail- en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway