Gå videre til innhold
Inviterer til VIP-shopping: Elkjøp tjuvstarter Black Friday i butikk, men kun for kundeklubbmedlemmer. Foto: Elkjøp Norge
Inviterer til VIP-shopping: Elkjøp tjuvstarter Black Friday i butikk, men kun for kundeklubbmedlemmer. Foto: Elkjøp Norge

Pressemelding -

Tjuvstarter Black Friday

Torsdag 28. november kl. 10:00 går startskuddet for Elkjøps Black Friday, én dag før tiden. Men kun i butikk og for kundemedlemmer.

– Black Friday er høytid for oss i Elkjøp, og en av de morsomste dagene vi har på jobb! Vi jobber for at Black Friday skal være en god dag for våre kunder. Gjennom å starte én dag tidligere, reduserer vi noe av trykket - og gir våre kundeklubbmedlemmer bedre tid til å tenke, kikke og kjøpe, sier Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen.

Denne høsten lanserte Elkjøp sin første kundeklubb noensinne. Torsdag åpner dørene i alle Elkjøps butikker, med tilbud man ikke kan handle på nett. Skal man benytte seg av tilbudene må man enten være kundeklubbmedlem, eller registrere seg i butikk.

– Vi lever for å tilfredsstille kundene våre - og én slik dag er ment til nettopp det, sier Tønnesen.

– Ingen butikkdød

Elkjøp-sjefen er tydelig på at selv om mange snakker om butikkdød, er ikke det en utfordring Elkjøp deler. Han vil gjennom Black Friday-tjuvstarten berolige kundene.

– Mange snakker om butikkdød. Det opplever ikke vi, og kundene behøver ikke være redd for at våre butikker forsvinner. De fysiske butikkene er hjertet vårt, og det viktigste utsalgsstedet vårt. Der kan kundene møte våre topptrente ansatte for god veiledning og gode råd. Det vil vi vise gjennom å starte Black Friday én dag tidligere - kun i butikk, sier Tønnesen.

Elkjøp har over 4000 ansatte på jobb fordelt i 143 butikker over hele landet, og er godt forberedt til å ta imot sine kunder.

– Hvert år investerer vi flere titalls millioner kroner på å trene opp våre ansatte til å kjenne teknologien i produktene våre til fingerspissene, til å forstå kundens behov og til å kunne tilby så god hjelp som mulig, sier Fredrik Tønnesen. 

Emner

Kategorier


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for NOK 38,3 milliarder i regnskapsåret 2018/19. Driftsresultatet var NOK 1.228 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway