Gå videre til innhold
Varmetrøbbel i hovedstaden kan gi kalde kunder gratis ovn

Pressemelding -

Varmetrøbbel i hovedstaden kan gi kalde kunder gratis ovn

Det er store problemer med fjernvarmeleveransen i Oslo om dagen. Nå gir Hafslund kalde kunder 1.000 kroner dersom de går til innkjøp av ny ovn.

Fjernvarmeleveransen i Oslo er torsdag fremdeles ikke på plass igjen etter at anleggsarbeid skadet et fjernvarmerør i Akersgata tidligere i uken.

- Først og fremst ønsker vi å beklage at folk våkner til kalde leiligheter og arbeidsplasser, sier informasjonssjef i Hafslund Varme Truls Jemtland i en pressemelding.

Som et plaster på såret tilbyr selskapet nå 1.000 kroner til de av kundene sine som på eget initiativ går til innkjøp av en ny varmeovn.

Tilbudet fra Hafslund gjelder alle typer frittstående varmeovner - også oljefyrte modeller -  inntil 2.000 watt, og selskapet vil refundere de som benytter seg av tilbudet i etterkant.

Flere gode varmeovner til under 1.000 kroner

Elektrokjeden Elkjøp står nå klare til å motta kalde Oslo-borgere som ønsker å gjøre et varmeovnkupp.

- Det er jo for ille om folk skal sitte hjemme og fryse, spesielt denne helgen med Valentinsdagen og OL-spenning på plakaten. Her hos oss i Elkjøp har vi en rekke solide varmeovner til under tusenlappen, så nå kan man faktisk skaffe seg en gratis ovn hvis man er raskt ute, sier Espen Nordheim, innkjøpssjef for småelektrisk.

I prisklassen 750 kroner til 999 kroner på Elkjop.no finner man blant annet designovnen Mill Steel, som er på 600 watt og som kommer med termostat som gjør det enkelt å kontrollere temperaturen.

Ønsker man en golvbasert oljefyrt løsning kan man gå for Delonghi Dragon4 som er på 2.000 watt eller konvektorovnen HC-2000 fra Wilfa, som også har en effekt på 2.000 watt.


Related links

Emner

Regions


Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 26,2 milliarder i regnskapsåret 2012/13. Driftsresultatet var NOK 1.100 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tsjekkia og Slovakia, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 285 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 9.200 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Retail - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Kontakter

Madeleine Schøyen Bergly

Madeleine Schøyen Bergly

Pressekontakt Kommunikasjonssjef
Anders Ringen

Anders Ringen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway