Gå videre til innhold
Barnekreftforeningen inviterer til stream sammen med Elkjøp og 00Nation lørdag 25. september. Foto: Unsplash.com
Barnekreftforeningen inviterer til stream sammen med Elkjøp og 00Nation lørdag 25. september. Foto: Unsplash.com

Pressemelding -

Veldedighetsstream til inntekt for Barnekreftforeningen: - Ikke bare for gamere

Barnekreftforeningen inviterer til en 12-timers stream sammen med Elkjøp og 00Nation (tidligere Nordavind) lørdag 25. september, til inntekt for det gode og viktige arbeidet foreningen gjør.

– Vi er glade for at vi kan bidra til en så god sak for vår samarbeidspartner, og håper mange vil delta for å ha det moro. Men vi understreker, dette eventet er forbeholdt alle, ikke kun for hardnakkede gamers, sier Elkjøps nye administrerende direktør, Trygve Hillesland, om streamingeventet som kommer til å inneholde donasjoner, auksjon, konkurranser og premier.

Barnekreftforeningen er overveldet av støtten fra sine samarbeidspartnere og forteller om hvor mye dette har å si for arbeidet videre.

- Det er avgjørende for oss å ha samarbeidspartnere som tar initiativ til å utvikle nye og spennende måter å bidra på, initiativ som alle får glede og nytte av. Elkjøp og 00Nation er slike partnere, og vi er både stolte og glade over engasjementet de viser for saken vår, sier Trine Nicolaysen, daglig leder i Barnekreftforeningen.

Videre forteller hun at det 1. september i år ble lyst ut 25 millioner kroner til forskning på barnekreft.
- Det er takket være samarbeidspartnere som Elkjøp og 00Nation at vi har blitt en så betydelig bidragsyter til forskning på barnekreft – og at vi hver dag kommer nærmere målet om at ingen barn skal dø av kreft, sier Nicolaysen.

Bli med og game med de «store»

I den kommende streamen hvor det uten tvil skal spilles, kommer det flere innslag underveis og navn som Aslak Maurstad og Endretta dukker opp.

00Nation stiller opp med spillere og talenter fra klubben og inviterer til selve streamen i egne lokaler. 

- Vi er enormt glade for å kunne være med å bidra med vårt til en så flott og viktig sak – sammen med Barnekreftforeningen og Elkjøp. De fleste av oss har kjent på hvor viktig gaming har vært i en tid med sosial nedstenging og global pandemi. Det hele blekner i forhold til de kampene som mange barn gjør i isolasjon over lengre opphold på sykehus, og hvis vi kan bidra til å gjøre disse oppholdene litt bedre, er det ikke annet enn en suksess, sier Steffen Willumsen, Kommersiell leder i 00Nation.

Vil du løpe i Karsten Warholm sine sko?

Det kan du. I tillegg til å delta på streamen, i konkurranser og få underholdning, vil det også være muligheter for å by på Barnekreftforeningens Gullauksjon, og her er en av auksjonspremiene signerte sko fra sprinteren selv, som han gledelig gir bort til inntekt for saken. I tillegg doneres det signerte landslagsdrakter fra Warholm.

Elkjøp-sjefen lover gode premier som forventes å bli veldig populære, samt hyggelige overraskelser og gjester underveis.

- Vi har bokstavelig talt veldig sporty partnere med på laget, og sleggekaster Eivind Henriksen auksjonerer også bort en treningstime for de som tør, sier Hillesland.

Den internasjonale barnekreftsmåneden

I hele september, som er den internasjonale Barnekreftsmåneden, har Elkjøp tilbudt gullsløyfe-pins i alle butikker til de som ønsker dette. Elektronikkjeden er glade for at de kan ha et gjensidig samarbeid som bidrar til det viktige arbeidet rundt forskning på kreftsykdom.

I det pågående samarbeidet med Barnekreftforeningen har Elkjøp gjennom Elkjøpfondet, også fått gleden av å bidra med produkter til kreftsyke barn som har vært isolert over lengre tid på sykehus.

- Digitalt utenforskap kan komme i flere former, og det å ikke ha tilgang på teknologi som andre på samme alder har, kan gjøre at man føler seg utenfor, sier Hillesland.

Related links

Emner

Kategorier


Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Pressekontakt

Madeleine Schøyen Bergly  Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Madeleine Schøyen Bergly Kommunikasjonssjef, Elkjøp Norge

Pressekontakt Vi skal gjøre det vi kan for å svare deg så fort som mulig i din mediehenvendelse. Er du kunde og trenger hjelp, ber vi deg kontakte vårt kundesenter som er best rustet til å hjelpe deg. 95703597

Relatert innhold

Vi gir tilgang til den fantastiske verden av teknologi

Elkjøp Nordic er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte varer og tjenester for 49,8 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene.

Elkjøp Norge hadde en omsetning på omsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

I Norge består Elkjøp av 153 butikker, hvor 37 av disse er Elkjøp Phonehouse. I tillegg har kjeden også to butikker på Gardermoen.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber det over 3000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Norge
Nydalsveien 12b
0484 Oslo
Norway